ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

Οταν σε φτύνουν και νομίζεις ότι βρέχει


Δεν θα αναλύσω το ΑΙΣΧΟΣ που είδαμε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με την Ομόνοια. Είναι περιττό άλλωστε αφού και οι τυφλοί καταλαβαίνουν και συνειδητοποιούν οτι αυτό που είδαμε με την Ομόνοια αλλά και στα άλλα ματς είναι ΝΤΡΟΠΗ, είναι υποβιβασμός της ΑΕΚ σε επίπεδο Εργοτέλη. Μπορεί λοιπόν και οι τυφλοί να βλέπουν οτι το δημιούργημα του Γ.Δ. δηλαδή του ελπιδοφόρου Δώνη ουσιαστικά είναι μια ομαδούλα της σειράς υπάρχουν όμως και κάποιοι εθελοτυφλούντες που αρνούνται να πιστέψουν αυτό που βλέπουν με τα μάτια που τους χάρισε ο Θεός. Και αυτό είναι κρίμα, πολύ κρίμα.

Για μένα το να συζητάς για τα συμπτώματα μια ασθένειας, το να προσπαθείς να βρεις πως θα καταπραΰνεις τα συμπτώματα μια ασθένειας είναι άσκοπο. Το θέμα είναι να χτυπήσεις όχι τα συμπτώματα αλλά τα αίτια της ασθένειας. Και στην περίπτωση της ΑΕΚ, η αιτία είναι μια : Η διοίκηση της και ο μυστακοφόρος υπεύθυνος επικοινωνιακής προπαγάνδας της. Από εκεί ξεκινούν όλα τα δεινά της ομάδας, από εκεί ξεκινούν οι αποφάσεις να κρατήσουν συνειδητά το περήφανο Δικέφαλο Αετό σε χαμηλή πτήση κόντρα στην ιστορία του και στις λογικότατες προσδοκίες του κόσμου για πρωταθλητισμό. Από εκεί ξεκινά και η λάθος νοοτροπία,η απροθυμία μα και η ανικανότητα να δυναμώσουν ,να μεγεθύνουν την ΑΕΚ και να την τοποθετήσουν στη θέση που της αξίζει και δικαιούται.

Ακόμη και αν πάει καλά στα δύσκολα παιχνίδια πιστεύω ότι το φετινό τους δημιούργημα δεν μπορεί να έχει ΔΙΑΡΚΕΙΑ και στο τέλος πάλι ο οπαδός της ομάδας θα φύγει με σκυμμένο κεφάλι.

Περισσότερα μετά τις διακοπές.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δυστηχως και εγω με αυτα που ειδα, φοβαμαι οτι θα φαμε τα μουτρα μας...μακαρι να βγω ψευτης αλλα ηταν πολυ προβλεψιμο αυτο που ειδα, και το σημαντικοτερο δυσκολα μπορω να δω σε αυτο το συνολο κατι καλυτερο φετος.

GPZ είπε...

Συμπάσχω μαζί σου roverand και προβλέπω τραγελαφικές καταστάσεις προβλεπόμενες ή μη.
Μακάρι να βγω λάθος αλλά ορισμένα πράγματα κάνουν μπαμ απο μακριά.

Ανώνυμος είπε...

Ας ειμαστε ρεαλιστες.Απο ενα παιχνιδι δεν βγαινει συμπερασμα γι μια ολοκληρη ομαδα και μια ολοκληρη σεζον.Ωστοσο οι κινησεις της διοικησης ειναι τουλαχιστον ρισκαδορικες και φετος.Και εξηγουμαι
1.Η ΑΕΚ μπαινει στο φετινο πρωταθλημα χωρις δευτερο αριστερο μπακ.Γιατι?
2.Η ΑΕΚ μπαινει στο φετινο πρωταθλημα υπολογιζοντας για δεξιο μπακ τον Ραμος.Ως ποτε?
3.Η ΑΕΚ μπαινει στο φετινο πρωταθλημα με μονο ενα χαφ που αποδεδειγμενα εχει σταθει σε επιπεδα πρωταθλητισμου(Μπασινας).Απο εκει και περα ουτε τον Ρικκα,ουτε τον Πλιατσικα,ουτε τον Περπαριμ τους λες σταθερες και καλες λυσεις,τουλαχιστον μεχρι να αποδειξουν οτι ειναι τετοιες λυσεις.Ομως μια ομαδα που θελει το πρωταθλημα δεν βασιζεται σε ελπιδες αποκλειστικα.Εχει 2 πολυ καλα χαφ και εναν μικρο.Τον Καφε μετα την περυσινη χρονια δεν τον μετραω καν.
4.Ειναι επισης εμφανες οτι η ομαδα εχει αναγκη ενα φορ ακομα.Τον Παυλη τον γουσταρω και ειναι ΑΕΚΑΡΑ ωστοσο δεν ειναι για τριτη,ουτε τεταρτη λυση.Ειναι πεμπτη λυση.
Αυτες ειναι χοντρικα οι ενστασεις μου για την εντεκαδα.Γιατι ομως φτασαμε εδω?
Γιατι ειναι φανερο οτι η διοικηση της ΑΕΚ περα απο τη σωτηρια της ομαδας το 2004 δεν ειναι διατεθιμενη να προσφερει τιποτα αλλο.Χοντρικα οσους παικτες αγορασε τα λεφτα τα ειχε εβγαλε απο Τοζερ και Παπα.1,5+3,8=5,3 και 3(Σκοκο)+0,7(Ρικκα)+0,5(Μπερνς)=4,2.Διαφωνει κανενας?Οσο για εκεινουν που θα μου πουν οτι δοθηκαν 6 εκ για τον Κυργιακο εχω να πω τοι αυτα ειναι χρηματα που θα δοθουν σε 5 χρονια και σε τελικη αναλυση ειναι μισθοι που δινονται σε ενα ποδοσφαιριστη γιατι ουτε εγω μετραω τα ποσα χρηματα γλιτωνει η ΑΕΚ απο Δελλα,Λυμπε κτλ.
Τελος ειναι φανερο οτι δεν εχουν καμια διαθεση να προχωρησουν σε κατασκευη προπονητικου οσο και αν καποιοι ηλιθιοι το περιμενουν ακομα.Το εχουν να το λενε οταν τα πραγματα στρβωνουν λιγο αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν θελουν να το κανουν.Δεν εξηγειται αλλιως τοση στασιμοτητα.Μηπως δεν θελουν να το κανουν γιατι σκεφτονται να αποχωρησουν?Δεν ξερω.
Μια ερωτηση πριν τελειωσω,Γιατι δεν εγινε φετος οικονομικος απολογισμος?
Πιστευω οτι με την παρουσα διοικηση η ΑΕΚ πανιωνιοποιειται.Ας αναρωτηθουμε ολοι τι ΑΕΚ θελουμε.
Εγω δεν πιστευω οτι στην ΑΕΚ αρκει η σωτηρια της.Η ΑΕΚ δεν πρεπει απλα να υπαρχει.Και η παρουσα διοικηση με την οικονομικη της δυσχερεια,την απροθυμια της να επενδυσει πραγματικα εκει που η ομαδα ποναει,την ταση της να χρησιμοποιει το ονειρο του ΑΕΚτζη για μια μεγαλη ΑΕΚ (με υποδομες,γηπεδο,παικταραδες) για να ξελασπωνει οποτε το πραγμα μπερδευει και φυσικα την ανικανοτητα(γιατι περι ανικανοτητας προκειται και οχι περι επιλογης)να προστατεψει την ομαδα στα κεντρα αποφασεων, δειχνει οτι δεν μπορει να κανει τιποτα παραπανω...Ελπιζω να μην μεινουμε εκτος ΕΥΡΩΠΗΣ στην θρυλικη πλεον "5η χρονια του Νικολαϊδη" για να δουν ολοι...
Ακομα και πρωταθλημα να παρουμε θα χαρω οσο ποτε ωστοσο ο προβληματισμος μου δεν θα φυγει.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασα να το ονομα μου γραψω πριν
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ