ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Το δούλεμα πέφτει σύννεφο !!

Μάλιστα το ακούσαμε και αυτό : Η "διαρροή" του Αθηνη οτι προτίθεται να πάρει το 51% έγινε μόνο και μόνο για να αποφευχθούν επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή παραμύθιασε τον κόσμο της ΑΕΚ ....για το καλό του, για αποφυγή επεισοδίων. Μας έκανε πλάκα , μας δούλευε δηλαδή ένας εκ των βασικών διαχειριστών με λίγα λόγια. Ασε που και αληθινό να είναι το σενάριο δεν παύει να είναι ένα τραγικό σενάριο για την ΑΕΚ.

Κάθε μέρα που περνάει και δεν δίνεται οριστική και καθαρή λύση στην ΑΕΚ και όχι συνδιαχειρίσεις και άλλα μίζερα κουραφέξαλα η ΑΕΚ θα βυθίζεται πιο πολύ, η ΑΕΚ δεν βγαίνει από το τούνελ της ύποπτης διαχείρισης, από το θολό τοπίο αβεβαιότητας. Αν δεν φύγουν ΟΛΟΙ και να αντικατασταθούν από κάποιον πραγματικά οικονομικά δυνατό επιχειρηματία η ΑΕΚ θα αυξάνει τα χρέη της τα οποία παρεμπίπτοντος δεν έχουν καμία σχέση με τον νούμερο 20 εκατ ευρώ στην "ενημέρωση" Νοτιά ΘΑ-νόπουλου αλλά πολύ, πάρα πολύ μεγαλύτερα. Και ξανά υπενθυμίζω : ενδιαφέρον από πάρα πολύ δυνατούς επιχειρηματίες υπάρχει για την ΑΕΚ αρκεί οι διαχειριστές α-"μέτοχοι" να φύγουν και να παραδώσουν τα κλειδιά στο χέρι και να μην επιδιώκουν συνδιαχείριση.


ΥΓ: Χαθήκανε οι Ελληνες και ψάχνουμε στην Κύπρο ;;;;





Το σχετικό link με τα ανήκουστα του Αθηνη :
http://www.aek365.gr/article.php?id=18115

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ψάχνουνε; αχαχαχαχαχαχ

Τι είναι οι "επενδυτές" βρε κίτρινο κουτί για να τους ψάχνουνε; μανιτάρια;

Όταν θέλει ο επενδυτής ενδιαφέρεται από μόνος του.

Και όσον αφορά τους έλληνες έναν που ξέρω έχει να αντιμετωπίσει πολύ μεγάλη γραφειοκρατεία στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και δεν προκάνει.

Perastikos είπε...

Δεν είδαμε κάποιον σοβαρό επενδυτή να ενδιαφέρεται και έστω μαθαίνοντας τα οικονομικά στοιχεία να αποχωρήσει.
Ακόμα και ο Μελισσανίδης κατευθείαν πρότεινε συγχρηματοδότηση 15+15 εκατομμυρίων ευρώ.
Επίσης αν τα χρέη είναι πενήντα εκατομμύρια ευρώ τότε ακόμα και αν αποχωρούσαν πληρώνοντας να πω εγώ και ένα 10-20% του παραπάνω ποσού,πάλι εξαιρετικά δύσκολα θα βρισκόταν αγοραστής.
Μη ξεχνάμε πως και το '95 και το '97 που υπήρξαν αγοραπωλησίες μετοχών σε ένα πιο ευνοικό περιβάλλον,με επιπλέον ιδιόκτητο γήπεδο,ελεγχόμενα χρέη και εξαιρετικά ποιοτική ομάδα,δεν βρέθηκε κάποιος μεγαλοεπιχειρηματίας.
Ακόμα και το 2001 θα πρόσθετα.