ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Κυριακή 3 Μαΐου 2009

ΑΕΚ - ολυμπιακός : Agaphtoi oloi Kalhnyxta


Δεν έγινε το θαύμα για το οποίο μιλάει ο Θανόπουλος στην επιστολή του η οποία διέρρευσε πρόσφατα .Χάθηκε λοιπόν άλλη μια εφήμερη χαρά.. Και μάλιστα στο τέλος του περιβόητου πενταετούς πλάνου, στο τέλος του πλάνου που προέβλεπε να είμαστε Chelsea,στο τέλος του πλάνου που προέβλεπε το καλύτερο ροστερ όλων των εποχών. Πικράθηκε πολύ ο κόσμος της ΑΕΚ βλέποντας να χάνεται μέσα από τα χέρια του αυτή η εφήμερη χαρά ενώ η ομάδα προηγούνταν αρκετά νωρίς με 2-0. Πικράθηκε ο κόσμος γιατί δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι όλοι αυτοί οι αμέτοχοι που βρεθήκαν στα διοικητικά της και στο μετοχικό της κεφάλαιο έκαναν ότι έκαναν με μισή καρδιά και με μισά λεφτά. Πικράθηκε γιατί δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι στο μονό τομέα που διέπρεψαν ήταν ο επικοινωνιακός. Στο παραμύθιασμα δηλαδή. Σε όλα τα αλλά όχι απλά υπάρχει ανεπάρκεια αλλά είναι και επικίνδυνοι. Όλο αυτό το τιμ (του Νικολαΐδη –πάντα- συμπεριλαμβανομένου) που ακούει στο όνομα «ομάδα Ντέμη» το μόνο που κατάφερε είναι να δημιουργήσει πολύ μεγάλα χρέη μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα .Χρέη που δύσκολα μπορούν να εξηγηθούν. Ειδικά με αυτό το ροστερ και με αυτές τις εισροές χρημάτων .

Πάντα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ακόμα και αν κατακτούσαμε αυτήν την μικρή και εφήμερη χαρά τα χρέη που οι αμέτοχοι δημιούργησαν υπάρχουν ,όσο περνά ο καιρός μεγαλώνουν και αναζητάνε χρηματοδότη για να τα καλύψει. Τα χρέη που δημιούργησαν από το 2004 και μετά είναι η θηλιά στο λαιμό της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Είναι η θηλιά που της έβαλαν οι αμέτοχοι και η κάλυψη τους είναι η λύση που θα δώσει μια από τις προϋποθέσεις για να ξαναγίνει η ΑΕΚ πραγματικά μεγάλη ομάδα όπως της αξίζει.

Ουδέν κακόν αμιγές καλού όμως. Εύχομαι αυτή η απώλεια της εφήμερης χαράς του κυπέλου Ελλάδας να είναι η αρχή του τέλους των αμέτοχων, η αρχή του τέλους μιας διοίκησης και ενός μετοχικού σχήματος που δεν οδηγεί την ΑΕΚ πουθενά ή – καλύτερα- που οδηγεί την ΑΕΚ προς τα πίσω . Η αρχή του τέλους μια διοίκησης και ενός μετοχικού σχήματος που –μέσω της επιστολής Θανόπουλου- ομολογεί ότι την έκανε προβληματική (!!!!) μέσα σε 5 χρόνια και μετά το άρθρο 44 !!!!

Κλείνοντας φαντάζομαι τον Θανόπουλο να στέλνει μια επιστολή μετά την απώλεια της εφήμερης χαράς του κυπέλλου ως εξής :
« Agaphtoi oloi kalhnyxta
Telika den egine to thayma kai xasame to kypelo. To kalytero pou exoume na kanoume einai na apoxwrhsoume.Aw mhn ksexname oti katanthsame thn AEK ksana provlhmatikh.
GIA TO KALO THS AEK ………. O NOON NOEITO………”

5 σχόλια:

Stel είπε...

λυπάμαι που το λέω αλλά είσαι ένας μίζερος ΑΕΚτζής. Μετά από ένα τέτοιο ματς μιλας για τη διοικηση, τα χρέη και το Ντέμη... όσο έχουμε τέτοιους οπαδούς με τέτοιες νοοτροπίες, προκοπή δεν θα δούμε, το μόνο σίγουρο...

GPZ είπε...

Προκοπή δεν θα δούμε οσο εχουμε μιζερη διοίκηση . Το πρόβλημα δεν ειμαστε εμεις οι οπαδοί.Το πρόβλημα ειναι η τωρινή διοίκηση ή διοικήσεις σαν κι'αυτες. Η αναγέννηση της ΑΕΚ περνάει μεσα απο την αλλαγη του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. O NOON NOEITO που λεει και ο θανόπουλος.

manolis είπε...

Nai re paidia enw o Melissanidhs kai oi psomiadides den tha kataxrewsoun thn omada?

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ μας έπαιξε στα ίσα αλλά μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή Ολυμπιακού, πολύ καλή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, αλλά περνάτε και εσείς τα Πέτρινα χρόνια που είχαμε και εμείς.
Καλή συνέχεια σε ότι και να κάνετε και απλά να μην βγάζετε τόση γλώσσα όπως έβγαλαν ορισμένες εφημερίδες σας οπαδικές.

GPZ είπε...

@ manolis

Το θέμα δεν ειναι μόνο οικονομικο...