ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΑΕΚ - ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ : Διεθνής επιτυχία για τον Ροβάκη


Νέα τεράστια επιτυχία για το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ! Ο Δημήτρης Ροβάκης ανέβηκε στο βάθρο της κορυφής στην Πορταριά της Μαγνησίας στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 4η αγωνιστική του Διεθνούς Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας "Outsports". Ο Ενωσίτης πρωταθλητής έκοψε πρώτος νήμα στην κατηγορία 30-39 ετών έχοντας να αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους. Ο χρόνος του Ροβάκη (2:40) είναι εξαιρετικός αν αναλογιστεί κανείς τις δυσκολίες της διαδρομής. Στην αναμέτρηση συμμετείχαν και συναγωνίστηκαν ο πρωταθλητής Ελλάδας Περικλής Ηλίας και σημαντικά ονόματα της ποδηλασίας από την Σερβία, την Ουκρανία ακόμη και τη Βραζιλία.

Ο Ροβάκης με δηλώσεις του στο επίσημο site του ποδηλατικού τμήματος της ΑΕΚ λίγο μετά την ολοκλήρωση του σκληρού αγώνα σχολίασε: "Ήταν η πιο δύσκολη διαδρομή από τις 4 που έχουμε συμμετάσχει μέχρι σήμερα στο πλαίσιο του Διεθνούς Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας. Είχαμε συμμετοχές από μεγάλα ονόματα και αυτό ανέβασε την ποιότητα του αγώνα. Είμαι ικανοποιημένος από την δική μου εμφάνιση. Φυσικά κάθε φορά υπάρχει και καλύτερα. Προπονούμαι πάντα σε εντατικούς ρυθμούς για να είμαι αγωνιστικά έτοιμος για τέτοιου είδους αγώνες. Είμαι χαρούμενος που η ΑΕΚ η οποία μέχρι πέρυσι δεν είχε καν συμμετοχή σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας έχει κερδίσει τόσα μετάλλια μέχρι σήμερα στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν".

Από κει και πέρα, ο Χρήστος Μυλωνάς επιβεβαίωσε την συνεχή αγωνιστική του άνοδο κατακτώντας στην τέταρτη θέση της κατηγορίας 30-35. Πιο πίσω μέσα στην πρώτη οκτάδα ο Θανάσης Τσούλος με χρόνο 3 ώρες και οκτώ λεπτά. Πολύ καλό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη είχε και ο Στέλιος Μανώλαρος ο οποίος ταξίδεψε από την Σάμο όπου διαμένει μόνιμα για την συμμετοχή. Ο Μανώλαρος που ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντοχής Δρόμου στο τέλος Ιουνίου τερμάτισε πέντε λεπτά μετά τον Τσούλο και βρίσκεται σίγουρα μέσα στην δεκάδα.

ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΖΥΚΑ


Πηγή : Δικέφαλος

Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: