ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Eνας Scocco δεν φέρνει την άνοιξη


Θετικό γεγονός ότι παρέμεινε ο Scocco και δεν μετακινήθηκε σε γαυροβάζελους. Όμως θα πρέπει να δούμε και τους όρους με τους οποίους εγινε αυτή η ανανέωση. Η ρήτρα για παράδειγμα είναι χαμηλή ή υψηλή κλπ.

Επίσης θα πρέπει να γίνει κατανοητό για όσους δεν έχει γίνει ότι ένας Scocco δεν φέρνει την άνοιξη. Το ρόστερ της ομάδας βρίθει από μετριότητες τόσες και τέτοιες που δεν μπορείς να ελπίζεις ότι η ΑΕΚ θα ξαναγίνει αυτή που πρέπει να είναι. Διότι οι Παπαδονοτιαδες και λοιποί αμέτοχοι έχουν δείξει ότι δεν προτίθενται να επενδύσουν στην ομάδα. Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται ένα Scocco αλλά έντεκα Scocco για να ξαναγίνει αυτή που ήταν. Όμως θα το επαναλάβω ξανα, τα χρέη που αυτοί οι ίδιοι σωτήρες και οι μπροστινοί τους δημιούργησαν (παρα το άρθρο 44) και επίσης η άρνηση τους να τα αποπληρώσουν έχουν σαν αποτέλεσμα να έχουμε κάποιους Γιαχιτς Καραμπελες Εντερ και πολλούς πολλούς άλλους μέτριους στο ροστερ. Όσο καιρό λοιπόν δεν αποπληρώνουν τα ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ οι αμέτοχοι, τόσο καιρό θα έχουμε μετριότητες και απουσία στόχων και κακό θέαμα παρά τις γελοίες επικοινωνιακές δηλώσεις τους αυτών η/και των μπροστινών τους υπαλληλίσκων ή δικηγορίσκων. Καλύτερα θα ήταν ο κόσμος αντί να χαίρεται για την παραμονή του Scocco να δείξει έμπρακτα την αποδοκιμασία του στους αμέτοχους και στους μπροστινούς τους για την χρεοκοπία που προκάλεσαν στην ομάδα , μια χρεοκοπία που έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά για την διαχείριση που έγινε και γίνεται στην ΑΕΚ.

ΥΓ : By the way, δεκαοχτώ (18) !!! εκατομμύρια (για την ακρίβεια 18.218.642,19) είναι η ζημιά του ισολογισμού της 30/6/2010. Και στα εξήντα (60) !!! εκατομμύρια (για την ακρίβεια 60.393.339,05) οι συνολικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Εξυγιαντές του κώλου δηλαδή.
Αλλά για αυτό το θέμα θα επανέλθουμε σύντομα
.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

valte to Tzimpouri kai ton Blanko na ypograpsoun toraaaa.
o enas exei symfonisei alla den ypografei, tou allou erxetai synexeia o manatzer k den ta vriskoun.

oute k oi efimerides den kseroun ti grafoun.

kala ta leei to parakato keimenaki.

http://www.sportsecrets.gr/?p=1975

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λεει το κειμενακι.Επισης να πω οτι ακομη και αν υπογραψουν τζιμπουρ και μπλανκο και παλι εχεις προβλημα για να ξαναγινεις Α.Ε.Κ. Ουσιαστικά θελουμε 8-10 μεταγραφες ενδεκαδάτων για να ελπιζουμε σε πρωταθλημα και γενικα σε ανακαμψη. Αλλα ξεχασα !!! Οι μετοχοι δεν εχεουν καμια υποχρεωση να ξοδευτούν !!! :)