ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ : 2- 1. Προσγείωση στην θλιβερή πραγματικότητα.

Ξανά προσγείωση στην πραγματικότητα για την ΑΕΚ και κυρίως για τους οπαδούς της. Άλλο ένα ματς που καταδεικνύει δυο ολοφάνερες αδυναμίες που δύσκολα ή εσκεμμένα δεν μπορεί να τις δει κάποιος οπαδός της ομάδας :

Πρώτον, το μέτριο και ανεπαρκές και ελλιπές ρόστερ όχι μόνο για πρωταθλητισμό (τέτοια όνειρα φαντάζουν γελοία πια και ας έλεγε ο έμμισθος δικηγορίσκος ότι πάμε για νταμπλ !!) αλλά και για ΣΥΝΕΧΗ αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα. Και δεύτερον η παντελής έλλειψη προστασίας της ομάδας.

Όσο για το πρώτο, η λύση είναι μια : σημαντική χρηματοδότηση καλών μεταγραφών από Παπά και αμέτοχους. Και αυτό όχι με δανεισμό χρημάτων από αυτούς αλλά με αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για να μην αυξάνονται περισσότερο τα χρέη τα οποία οι αμέτοχοι τα έχουν ανεβάσει κατά περίεργο τρόπο σε πολύ υψηλά νούμερα. Έτσι κι’ αλλιώς τα λεφτά που έχουν βάλει στην εξαετία είναι ελάχιστα. Ο κόσμος ήταν και είναι ο βασικός χρηματοδότης. Όσο λοιπόν δεν ενισχύεται η ομάδα από αυτούς που αγοράζουν 10 ολυμπιακούς τόσο θα έχει χαμηλό ταβάνι και φυσικά δεν θα έχει διάρκεια και στόχους υψηλούς.

Ανίκανοι και απρόθυμοι να προστατέψουν την ομάδα την βλέπουμε πολύ συχνά και φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια να αδικείται από την διαιτησία σε κρίσιμες φάσεις των πρωταθλημάτων. Καλές οι ψευδοτσαμπουκαλίστικες ανακοινώσεις και οι κόντρες του έμμισθου δικηγορίσκου αλλά καλές μόνο για να λαϊκίσει και να χαϊδέψει τα αυτιά μια μερίδας οπαδών της ομάδας. Λαϊκισμός και υποκρισία στο έπακρο από έμμισθους υπαλλήλους κρύβοντας την ανικανότητα και παράλληλα την απροθυμία να προσπαθήσουν να προστατέψουν την ομάδα οι έμμισθοι μπροστινοί και οι αμέτοχοι δηλαδή Παπάς Νοτιάς & λοιποί συμμέτοχοι - αμέτοχοι. Πληθώρα ανακοινώσεων, συνεντεύξεων και στο τέλος φοβάμαι ότι θα καταλήξουμε ,αν δεν έχει γίνει ήδη, το ίδιο γραφικοί με τον Πανόπουλο και το προσφιλές του σπορ των ανακοινώσεων. Έχει εδώ και καιρό αποδεδειχθεί ότι οι ανακοινώσεις,συνεντεύξεις κλπ δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Άρα πρέπει να επιλεχτούν άλλοι τρόποι για να προστατευτεί η ομάδα αλλά και ο κόσμος της ταυτόχρονα. Στην ζούγκλα μέσα δεν πάτε κρατώντας κλάδο ελαίας και ανακοινώσεις παραπόνων και καταγγελιών κύριοι έμμισθοι ανίκανοι και απρόθυμοι λαϊκιστές αλλά και αλεξιπτωτιστές. Το να είσαι στην διοίκηση και στην ιδιοκτησία της ΑΕΚ δεν σημαίνει καλή επικοινωνιακή πολιτική προς τους οπαδούς και παράλληλη απουσία σοβαρής χρηματοδότησης και προσταίας της ομάδας.

Δεν θέλετε να επενδύσετε και να ενισχύσετε το ρόστερ της ομάδας ώστε να γίνει ανταγωνιστική στην πράξη και όχι στα λόγια ; Δεν θελέτε και δεν μπορείτε να την προστατέψετε από το το όποιο σύστημα, από το όποιο κατεστημένο ;

Πληρώστε τότε τα χρέη σας ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ και δώστε την ομάδα. Πραγματικό πωλητήριο όμως όχι επικοινωνιακό όπως τον Ιανουάριο του 2008 η όπως αυτό με το Κοζωνη για παράδειγμα. Σε μια τέτοια περίπτωση θα εμφανιστούν πολλοί αξιόλογοι επενδυτές να είστε σίγουροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: