ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Ας βοηθήσουμε να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση



Απο το goalday.gr :
«Υπομονή τέλος»!
Σαφές μήνυμα στη διοίκηση της ΑΕΚ έστειλαν οπαδοί της ομάδας που έγραψαν το παραπάνω σύνθημα στα γραφεία της ΠΑΕ την Παρασκευή (21/), δύο μέρες πριν το ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Συγκεκριμένα οπαδοί της ΑΕΚ, που μάλλον ανήκουν στην «Οριτζίναλ» έγραψαν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Γράμμου στο Μαρούσι, διάφορα συνθήματα τα οποία πάντως οι άνθρωποι της ΠΑΕ φρόντισαν να σβήσουν. Ωστόσο οι λέξεις «υπομονή τέλος» μπορούν να διακριθούν ενώ κάτω από αυτές υπάρχει ως υπογραφή «9-11» που παραπέμπει στον αριθμό της «σκεπαστής» στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.
Όπως όλα δείχνουν η δυσαρέσκεια των οργανωμένων και μη οπαδών για τις κινήσεις της διοίκησης έχει φτάσει στο απροχώρητο, με αποκορύφωμα την πώληση του Κυργιάκου στην Λίβερπουλ.
Σε συνδυασμό με την αρνητική εμφάνιση της ΑΕΚ και την ήττα στην Βασλούι ο κόσμος της «Ενωσης» «βράζει» κατά της διοίκησης και αναμένεται να αντιδράσει δυναμικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Ενα σχόλιο :
Επιτέλους κάτι αρχίζει να κινείται, αρχίζουμε σιγά - σιγά να ξυπνάμε. Ελπίζω και εύχομαι να γίνει αντιληπτο απο την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου οτι οι σημερινοί διαχειριστές -ουσιαστικά μια συνέχεια της διοίκησης του Νικολαϊδη - οχι μονο κρατάνε την ποδοσφαιρική ομάδα σε χαμηλά επίπεδα αλλά αποδομούν στην κυριολεξία την ΑΕΚ. Δεν θα αναλύσω τα τεκμήρια της αποδόμησης γιατί απλούστατα είναι ΟΡΑΤΑ πλεον σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Και οχι μμόνο απο τα πρόσφατα αποτελέσματα βέβαια.

Η μουρμούρα πρέπει να σταματήσει. Και πρέπει να πιέσουμε ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ώστε να εξαναγκαστούν να φυγουν είτε έτσι είτε αλλοιώς είτε θέλουν είτε οχι οι ανίκανοι διαχειριστές. Να παραχωρήσουν την πλειοψηφία του α-μετοχικού τους πακέτου , να αναγνωρίσουν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΗ (τόσο τα μακροχρόνια όσο και τα βραχυχρόνια) και να πάνε απο κει που ήρθανε οι Νικολαϊδηδες ,οι Κούληδες, οι Τακηδες , οι Θανόπουλοι , οι Νοτιάδες και οι κάθε λογής Αθηνηδες και οποίοι άλλοι τυχάρπαστοι λαϊκιστές μπροστα ή πίσω απο την κουρτίνα έχουν αγκιστρωθεί στα διοικητικά κλιμάκια αυτής της ΜΕΓΑΛΗΣ και ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ομάδας.

1 σχόλιο:

-billys- είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ;

Ο ΤΙΓΡΗΣ;

Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ;

Ο ΚΙΝΤΗΣ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5%;

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ;

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;

ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΑΓΕ;