ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

AEK : Κοντά σε λύση για τη σάλα

Ενθαρρυντικά ήταν τα αποτελέσματα της σημερινής συνάντησης που είχαν ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής, Βασίλης Τόγελος και ο έφορος της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας, Νίκος Μαυροφόρος με τον Γενικό γραμματέα της ΕΠΟ, κ. Οικονομίδη. Οι τρεις άντρες συζήτησαν για το θέμα της συγχώνευσης της Ένωσης με τον Γέρακα και στο ενδεχόμενο να βρεθεί μια λύση για να ολοκληρωθεί χωρίς να χρειαστεί η ΑΕΚ να αγωνιστεί ξανά στην Β’ Εθνική. Από την συνάντηση φαίνεται πως προέκυψε λύση και όπως όλα δείχνουν η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στην κατηγορία την οποία και κέρδισε μέσα στο γήπεδο. Συγκεκριμένα αυτό που θα γίνει είναι η ομάδα να ξεκινήσει τη σεζόν όπως και πέρυσι, με το σήμερα και την φανέλα της ΑΕΚ στο γήπεδο και δηλωμένη ως Γέρακας στην ΕΠΟ. Πριν από το πρωτάθλημα όμως η ομάδα του Γέρακα θα καταθέσει αίτημα για αλλαγή ονόματος σε ΑΕΚ και έτσι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία. Όλα αυτά πάντως δεν είναι ακόμα σίγουρα ενώ σήμερα αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση των ανθρώπων του τμήματος για το θέμα αυτό.

Εφόσον γίνει τελικά κάτι τέτοιο και η ΑΕΚ αγωνιστεί κανονικά στην Α’ Εθνική τότε θα αλλάξουν και τα μεταγραφικά δεδομένα αφού η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον δυο πρωτοκλασάτων παικτών που θα την ενισχύσουν σημαντικά και θα της επιτρέψουν να σταθεί ανταγωνιστικά στο νέο πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί και οριστικά η μεταγραφή του Άγγελου Τόκα από τον Αίαντα Παλλήνης.

ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΖΥΚΑ

Πηγή : Δικέφαλος






1 σχόλιο:

Enositis είπε...

Mακαρι να πανε ολα καλα και να παιξουμε στην Α' Εθνικη του χρονου! Ειναι κριμα παλι να ειμαστε στην Β'..