ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

ΑΕΚ : Υπέγραψε ο Λεονάρντο


Ενα μικρό σχόλιο για την μεταγραφή :

Πανηγύρια και χαρές που ίσως μετατραπούν και σε μια μικρή αύξηση των εισιτηρίων διαρκείας για μια μεταγραφή ενός παίκτη τον οποίο τον έφερε η ΑΕΚ στην Ελλάδα και η θαυμαστή διοίκηση αυτής της πενταετίας τον άφησε στον Λεβαδειακό και τώρα τον πληρώνει για να τον πάρει πίσω !!! Πανηγύρια και χαρές για μια μεταγραφή που κράτησε ένα ολόκληρο καλοκαίρι και η οποία είχε αίσιο τέλος μόνο και μόνο διότι ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός αποφάσισαν ότι δεν ενδιαφέρονται για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Αχ ρε ΑΕΚΑΡΑ που σε καταντήσανε !!


Το σχετικό άρθρο απο τον Δικέφαλο :

"Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα είναι εδώ και λίγη ώρα ο Λεονάρντο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Leonardo Rodrigues Pereira, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο aekfc.gr.: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ. Ήθελα πάρα πολύ να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας τον κ.Θανόπουλο και τον αντιπρόεδρο τον κ.Αθηνή, για την εμπιστοσύνη τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Μπάγεβιτς που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Όπως ο κόσμος της ΑΕΚ, έτσι κι εγώ είχα πολύ άγχος για να γίνει αυτή η μεταγραφή. Φυσικά τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος και σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο, ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να έχουμε την ΑΕΚ πάντα ψηλά. Γιατί εκεί πρέπει να είναι», είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ και πρόσθεσε: «Κάποιες φορές φοβήθηκα ότι δεν θα γίνει αυτή η μεταγραφή. Ήθελα πάρα πολύ να παίξω στην ΑΕΚ και όταν διάβαζα αυτά που έγραφαν οι εφημερίδες φοβήθηκα πολύ. Ευτυχώς τελείωσαν όλα όπως ήθελα και θέλω να δείξω ποιος είμαι μέσα στο γήπεδο, με γκολ και νίκες. Με τη βοήθεια βέβαια, που θα έχω από τους νέους μου συμπαίκτες», ενώ καταλήγοντας είπε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για το σίριαλ που εξελίχθηκε τόσο καιρό. Τέλος καλό όλα καλά. Τώρα θέλω να τους δίνω χαρά στο γήπεδο και να πηγαίνουν στα σπίτια τους νικητές».

ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΖΥΚΑ"

5 σχόλια:

-billys- είπε...

Σωστός είσαι, εμείς τον φέραμε και μετά από 3 χρόνια τον πληρώσαμε για να τον ξαναπάρουμε, για το τελευταίο σου σχόλιο ο χρόνος θα δείξει ποιος θα κτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο, εμείς που πληρώσαμε 2 φορές για να τον πάρουμε ή αυτοί που είχαν τα λεφτά να τον πάρουν και δεν ασχολήθηκαν.

Enositis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Enositis είπε...

Mακαρι ο Λεοναρντο να αποδειχθει ανταξιος των προσδοκιων! Στο γηπεδο κρινονται ολοι...

απο εκει και περα, το γεγονος οτι δεν ασχοληθηκαν μαζι του οι γαυροβαζελοι, δε σημαινει απο μονο του κατι, γιατι και τον Κατσουρανη το 2002 τον ειχαν σνομπαρει και ειδαμε τι καριερα εκανε

m.blanco είπε...

Μόνο η φαντασία των δημοσιογράφων πανηγυρίζει ελπίζω να είναι τουλάχιστον ισάξιος του Εντίνιο, τον οποίο και αντικατέστησε.

GPZ είπε...

Μια διευκρίνηση προς billys και Charis : Δεν λέω ότι ο Λεονάρντο δεν είναι ή οτι δεν θα αποδειχθεί μεγάλος παίκτης. Προσωπικά πιστεύω ότι θα εξελιχθεί αρκετά καλά. Αυτό που λέω είναι ότι αν ο Λεονάρντο ανήκει αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ , ο μοναδικός λόγος είναι ότι για Χ,Ψ λόγους δεν ενδιαφέρθηκε ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός. Θέλω δηλαδή να τονίσω ότι στην περίπτωση που ενδιαφερόταν κάποιος από τους δυο παραπάνω, οι διαχειριστές μας θα ήταν ανήμποροι να τον αποκτήσουν. Θέλω να δείξω δηλαδή την ανυπαρξία των σημερινών διαχειριστών λόγω της απροθυμίας να επενδύσουν στην ομάδα (και όχι μόνο) .