ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

ΑΕΚ - ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ : Αλλο ένα σκαλοπάτι για την άνοδο στην Α1

Ακόμα μία νίκη στην κούρσα για την άνοδο στην Α1 πέτυχε σήμερα (14/03) η ΑΕΚ. Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 βόλεϊ των Ανδρών νίκησε στο κλειστό του Ηρακλείου την ΑΓΕ Κορίνθου με 3-0 σετ (25-20, 25-18, 25-15) και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο ματς δεν αγωνίστηκαν οι Αγγελίδης και Παπαγγελόπουλος λόγω πυρετού.

Οι διοικούντες της ΑΕΚ προχώρησαν σε μια πολύ σημαντική κίνηση φέρνοντας με πούλμαν στο κλειστό του Νέου Ηρακλείου πολλά παιδιά από την "Κιβωτό του Κόσμου". Να θυμίσουμε πως οι αθλητές της Ένωσης είχαν επισκεφτεί τα Χριστούγεννα την συγκεκριμένη μη κερδοσκοπική οργάνωση και ήταν η σειρά των μικρών να επισκεφτούν την ΑΕΚ στο Νέο Ηράκλειο. Φορώντας "κιτρινόμαυρες" φανέλες αλλά και έχοντας σημαιάκια στα χέρια τους τα πιτσιρίκια απόλαυσαν τον αγώνα και φώναξαν δυνατά το όνομα της ΑΕΚ, προκαλώντας συγκίνηση στους παίκτες και των δυο ομάδων. Στο γήπεδο βρέθηκαν και 200 περίπου φίλοι της Ένωσης που έδωσαν τη δική τους "μάχη" στην κερκίδα.

ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΖΥΚΑ

Πηγή : Δικέφαλος

1 σχόλιο:

m.blanco είπε...

Στα πρώτα χρόνια της ιδρύσεως του τμήματος βόλει μόνο 6-7 φίλαθλοι ακολουθούσαμε την ομάδα, ο προπονητής Ορεστης Παπαδοπουλος μας επέτρεπε να πηγαίνουμε με το πούλμαν των αθλητών στους αγώνες.
Τώρα που διαβάζω για 300 η 500 φιλάθλους συγκινούμε.