ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

"Νέοι" "Επενδυτές" : Επικίνδυνες Κινήσεις απο την ΠΑΕ ΑΕΚ








Διαβάζω πως και πάλι εντοπίστηκαν επενδυτές για την πτωχευμένη(από τους σωτήρες του 2004) ΑΕΚ, πως και πάλι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ταλαιπωρημένη ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΚ μια εταιρεία  Ιταλική λέει ,με  ρώσικα κεφάλαια λέει που βρίσκονται σε Ελεβετικές Τράπεζες λέει και με έμμεση σχεση μια εταιρεία με την επωνυμία E Side Property Limited η οποία έχει σχέση και με την Σλάβια Πράγας και με την κατασκευή του γηπέδου της. Αμέσως η σκέψη μου πήγε στην ENIC με το άκουσμα της Σλάβια Πράγας και την επόμενη ή την μεθεπόμενη ημέρα το blog Sportrioumfo έγραψε (σχετικό link εδώ) παραθέτοντας στοιχεία την σχέση της εταιρείας με την ENIC.

Εύκολα ο συνειρμός του οπαδού της ομάδας πάει στην ENIC αν έχει ζήσει και θυμάται πρόσωπα και πράγματα κατά την διάρκεια της περιόδου που φαινόταν και επίσημα ως ιδιοκτήτρια της ΠΑΕ ΑΕΚ. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η όλη φάση είναι μια «μαϊμουδιά» με δυο βασικές περιπτώσεις :

 Α) Είτε η εταιρεία αυτή έρχεται να αυξήσει των αριθμό των μελών τόσο των ψευτομετοχων όσο και των διαχειριστών δηλαδή με άλλα λόγια να αυξήσει τον αριθμό των μελών που κάνουν μπουγάδα , ρίχνοντας την …ταρίφα εισόδου

 Β) είτε πρόκειται για άλλη μια επικοινωνιακή μαϊμουδια των τωρινής μαϊμουδίσιας ομάδας μπροστινών και των αμετόχων του 2004.

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση αυτή είναι επικίνδυνη για την ΑΕΚ και τον κόσμο της είτε πρόκειται για πραγματικό ενδιαφέρον για πλύσεις μέσω του πλυντηρίου είτε πρόκειται για επικοινωνιακή μαϊμουδιά των τυχάρπαστων περαστικών που ενεργούν ως μπροστινοί αυτή την εποχή. Σε κάθε περίπτωση και αυτή η υπόθεση μας υπενθυμίζει , μας φωνάζει με πόσο επικίνδυνους, αγνώστους ουσιαστικά καθώς και ύποπτους ανθρώπους έχει μπλέξει η ΑΕΚ και μας υπενθυμίζει πόσο επιτακτική ανάγκη είναι να εξαναγκαστούν να πληρώσουντα δημιουργημένα από αυτούς υπέρογκα μεν χρέη ΤΟΥΣ δε και να άρουν το κουβαδάκι τους και να φύγουν μπροστινοί και πισινοί μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: