ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Ερασιτεχνική ΑΕΚ : Φτάνουν στα 3,5 εκατ.ευρώ τα χρέη!

Ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών στα βιβλία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και το πόρισμα παραδόθηκε στην διοίκηση. Τα στοιχεία που προέκυψαν δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά αφού η ΑΕΚ οφείλει γύρω στα 2 εκατ. ευρώ όσον αφορά το παλιό της γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια και άλλο 1,5 εκ. ευρώ για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις.
Καθημερινά στα γραφεία της Ερασιτεχνικής καταφθάνουν αγωγές και εξώδικα από παλιούς παράγοντες, προπονητές αλλά και αθλητές οι οποίοι διεκδικούν χρήματα που τους οφείλονται από παλαιότερα έτη. Η νυν διοίκηση συνεχίζει να πληρώνει τους εγκληματικούς χειρισμούς παλαιότερων διοικήσεων που αρνούνταν να δουν πως όσο περνούσαν οι μέρες χρέωναν και "βύθιζαν" ακόμα περισσότερο το σωματείο.
Το τελευταίο εξώδικο που έφθασε στα γραφεία είναι αυτό του Δημήτρη Παπασταύρου ο οποίος χωρίς να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ζητάει από τη διοίκηση 120.000 ευρώ για χρήματα που όπως ισχυρίζεται έχει βάλει στην Έρασιτεχνική τα τελευταία 18 χρόνια. Μάλιστα τους αφήνει περιθώριο δέκα ημερών για να επικοινωνήσουν μαζί του ή να του καταβάλλουν το ποσό. Πάντως την αρχή είχε κάνει ο πρώην πρόεδρος Ανδρέας Ανατολιωτάκης ο οποίος έχει στείλει… άπειρα εξώδικα από την ημέρα που αποχώρησε από τον προεδρικό θώκο. Όλα αυτά έχει αναλάβει να τα χειριστεί ο νομικός σύμβουλος Γιάννης Μαύρος.
Από κει και πέρα, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική συνέλευση στις 29 Μαρτίου. Στη Γενική συνέλευση τα μέλη θα κληθούν να ψηφίσουν τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό ο οποίος θα είναι χωρισμένος σε δυο περιόδους. Από το καλοκαίρι και μετά όταν και ανέλαβε η νέα διοίκηση αλλά και το διάστημα που ήταν ακόμα πρόεδρος, ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης.
ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΖΥΚΑ

Πηγή : Δικέφαλος

1 σχόλιο:

haridimos είπε...

Μακάρι να ήταν μόνο 3,5εκ...