ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Παππάς ή Νοτιάς ; Ιδού η απορία !!

Μπερδεμένος είναι ο κόσμος της ΑΕΚ όσον αφορά στην στάση που θα κρατήσει απέναντι στον Παππά και στον Νοτιά. Άλλοι δίνουν δίκιο στον Παππά άλλοι δίνουν δίκιο στον Νοτιά για την στάση του. Κατά την γνώμη μου η τεκμηρίωση του ποιος είναι πιο σωστός και πιο εντάξει απέναντι στην –πτωχευμένη- ΑΕΚ είναι άστοχη και εκτός ουσίας.

 Ο λόγος είναι απλός. Και οι δυο συμμετείχαν και οι δυο ψήφιζαν στις Γενικές Συνελεύσεις την διαχείριση από το 2004 και μετά. Δεν ψήφιζαν απλώς αλλά ήταν και διαμορφωτές της καταστροφικής πορείας έχοντας ως ..εκτελεστές αυτής της πορείας τους εκαστοτε μπροστινούς Νικολαΐδηδες , Απιθανοπουλους, Αδαμιδηδες και τώρα –νέα εξωτικά φρούτα- τους Papa’s Supporters . Και οι δυο ήταν βασικοί συμμέτοχοι, βασικότατοι αυτουργοί ηθικοί και φυσικοί θα έλεγα, στην τραγική πορεία της ΑΕΚ από την διαγραφή χρεών του 44 στην αγωνιστικό και οικονομικό θάνατο της ΑΕΚ.

 Αδιάφορο με αφήνουν οι δυο εκ των βασικών συντελεστών της νέας πτώχευσης της ΑΕΚ.
Αδιάφορο με αφήνουν και οι γελοίες δηλώσεις τους ,ανακοινώσεις τους και συνεντεύξεις τους.
 Αδιάφορο ΔΕΝ με αφήνει όμως ότι αυτοί οι περίεργοι μεγαλοεφοπλιστές συνεπικουρούμενοι από τους εκάστοτε μπροστινούς τους ,αυτοί δηλαδή που δημιούργησαν την πτώχευση της ΑΕΚ ,αυτοί οι ίδιοι εμφανίζονται και σαν η λύση του προβλήματος δηλαδή σαν η λύση της ανάστασης της ΑΕΚ από το κρεβάτι της πτώχευσης, του οικονομικού και αγωνιστικού μαρασμού.

 Όμως πείτε μου: από πότε το πρόβλημα μπορεί να είναι και η λύση του ;;; Από πότε ο δημιουργός της οικονομικής και αγωνιστικής πτώχευσης της ΑΕΚ είναι και αυτός που θα την εξυγιάνει οικονομικά και αγωνιστικά ;;; Από πότε ο ψεύτης θα είναι αυτός που θα πει την αλήθεια ;

 Ένα πράγμα πρέπει να εξαναγκαστούν λοιπόν να κάνουν οι παπαδονοτιαδες : 1) Να πληρώσουν τα υπέρογκα χρέη ΤΟΥΣ και 2) να πάρουν τα κουβαδάκια τους να παν να παίξουν αλλού, εκτός ΑΕΚ. Τότε και μόνο τότε θα μπορέσουμε να ελπίσουμε για κάτι καλύτερο στην ΑΕΚ. Διαφορετικά όσο μένουμε στην λογική ΜΗ αποπληρωμής των χρεών ΤΟΥΣ και της φυτοζωίας της ΑΕΚ με διαφόρους τυχάρπαστους μπροστινούς θα πηγαίνουμε -όπως και μέχρι σήμερα - από το κακό στο χειρότερο και από το χειρότερο στο τραγικό. Δρόμος χωρίς γυρισμό 1) η παραμονή των ψευδοσωτήρων του 2004 και 2) η μη αποπληρωμή των αφύσικα υπερδιογκωμένων χρεών ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: