ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Μία απλή παρένθεση ...

Έβγαλαν μια γελοία ανακοίνωση ο ελεεινοί ψεύτες δηλαδή οι Αδαμιδηδες Καπετανακηδες Κοσματοι και δεν ξέρω και εγώ ποιοι άλλοι τυχάρπαστοι περαστικοί αλεξιπτωτιστές που απαρτίζουν το διοικητικό σχήμα των μπροστινών όπου εκπροσωπούν του χειρότερους μετόχους που είχαμε ποτέ ,τους αποκαλούμενους σωτήρες, όπου σε αυτήν την ανακοίνωση δηλώνουν ότι η ντροπιαστική ήττα, μια ήττα από τις πιο βαριές στην ιστορία της Α.Ε.Κ. , είναι μια απλή παρένθεση που πρέπει να κλείσει γρήγορα. Αυτή και μόνο η φράση δείχνει πως αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ. Μάλλον περισσότερο σαν μέλι και δεν θέλουν να αφήσουν την κουτάλα. Ενώ οι οπαδοί της ομάδας υποφέρουν και είναι μάρτυρες μιας από τις πιο συντριπτικές ήττες της ομάδας, αυτοί μάλλον κάνουν παρτυ στο λογιστήριο και στα διοικητικά γραφεία. Και το μόνο άγχος τους είναι η απώλεια της κουτάλας και δευτερευόντως της προβολής και των αξιωμάτων.

Η εξευτελιστική ήττα από τον ολυμπιακό είναι ένα ακόμα σύμπτωμα ,ένα έντονο σύμπτωμα της στάσης του ιδιοκτησιακού σχήματος των ψευδοσωτηρων του 2004. Είναι το αποτέλεσμα της υφαρπαγής των χρημάτων από τα ταμεία της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια από το 2004 και μετά. Αυτή η έλλειψη χρημάτων αποτυπώνεται όλο και πιο έντονα μέσα στο γήπεδο χρόνο με το χρόνο . Τα έξι γκολ τα δέχτηκε η κατακλεμμένη ΑΕΚ , η ΑΕΚ στην οποία έχει γίνει και γίνεται πλιάτσικο πολλαπλό με αποτέλεσμα το μαρασμό σε ΟΛΑ τα επίπεδα και φυσικά και στον αγωνιστικό.

Καμιά παραίτηση Αδαμιδη και λοιπών αλεξιπτωτιστών ,καμία παραίτηση Χιμένεθ δεν θα αλλάξει στο ελάχιστο την κατάσταση όσο παραμένουν στο ιδιοκτησιακό καθεστώς αυτοί οι ελεεινοί και ψεύτες ψευδοσωτήρες. Επίσης καμία κατάσταση δεν θα αλλάξει όσο ο κόσμος παραμένει αδικαιολόγητα απαθής. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να πιέσουμε ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ,ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, να πληρώσουν τα χρέη ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ από το 2004 και μέτα υφαρπάζοντας την περιουσία της Α.Ε.Κ. και να τους διώξουμε ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες έλευσης νέου ιδιοκτήτη. Όσο ο κόσμος δεν αντιδρά, όσο δεν αποπληρώνου τα χρέη ΤΟΥΣ τόσο πιο πιθανές θα μοιάζουν οι εξάρες από ολυμπιακό Πειραιώς τόσο πιο πιθανές θα μοιάζουν οι τεσσάρες από ολυμπιακό του Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: