ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Νέα Καβάλα - ΑΕΚ : Ο κατήφορος συνεχίζεται


Όποιος είδε τον αγώνα της ομάδας με την Νέα Καβάλα απλά θα διαπίστωσε για πολλοστή φορά τόσο σε αυτό το πρωτάθλημα όσο και στα προηγούμενα ότι η ομάδα έχει γεμίσει το ρόστερ της με μετριότητες. Στατιστικά στα περισσότερα παιχνίδια η εικόνα της ομάδας είναι απαράδεκτη έως τραγική με κύρια αιτία τους παίκτες μετριότητες. Ακόμη και αν κερδίσει τον ΟΣΦΠ όλοι ξέρουμε ότι η ομάδα μπορεί να κάνει γκέλα είτε εντός είτε εκτός έδρας παίζοντας απογοητευτικό έως τραγικό ποδόσφαιρο. Οι Ευθύνες του Χιμένεθ ελάχιστες. Οι Ευθύνες της διοίκησης που δεν κάνει μεταγραφές επίπεδου ΑΕΚ τεράστιες.

Πώς να το κάνουμε ; όσο και να πιέσεις να τρέξει ένας κουτσός δεν μπορεί. Έτσι και οι παίκτες μας δεν μπορούν γιατί δεν έχουν τις δυνατότητες να παίζουν καλά σε πολλά ματς. Η στατιστική και η παρακολούθηση της ομάδος το αποδεικνύει περίτρανα.

Και η λύση είναι μια και μόνο. Μεταγραφές επιπέδου ΑΕΚ. Αν οι Παπαδονοτιαδες & Σια δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν μεταγραφές επιπέδου ΑΕΚ αντί φτηνών ή ελεύθερων μετριοτήτων τότε κανείς οπαδός λογικά σκεπτόμενος δεν θα περιμένει να δει την ΑΕΚ να παίζει αξιοπρεπές ποδόσφαιρο. Για πρωτάθλημα δεν συζητάμε καθόλου. Λεφτά για αξιοπρεπές ροστερ από τους νυν σκυταλοδρόμους του σιναφιού του 2004 αλλιώς ας πληρώσουν τα χρέη ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ και ας δώσουν τις μετοχές της ομάδας σε ενδιαφερόμενους επενδυτές. Α !! Ξέχασα οι μετοχές ανήκουν στην Morgan Stanley όσο δεν αποπληρώνουν το δάνειο αυτής της τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: