ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Φταίνε οι παίκτες και ο Χιμένεθ που χρειαζόμαστε και θα χρειαζόμαστε κολλύριο ;

Άσχετος ο Χιμένεθ, όχι λάθος δεν έχει ροστερ ο προπονητής οπότε δικαιολογείται ,ένα χαφ χρειαζόμαστε λέει κάποιος και ένα δεξί μπακ πετάγεται ένας άλλος , να τα δώσουν όλα αλλιώς να φύγουν οι παίκτες θα ακούσουμε να λέει ένας τρίτος και τόσες άλλες γνώμες και απόψεις των οπαδών της ομάδας που εύκολα θα γέμιζε ένα πολυσέλιδο τόμο με γνώμες για την νέα σαιζόν.
Κάποιο μπορεί να έχουν δίκιο και κάποιοι όχι. Το θέμα όμως είναι ότι η ενασχόληση και η άποψη για το σύστημα τον προπονητή ή/και τους παίκτες ουσιαστικά αποτελεί και συνιστά ένα σταθερό επίμονο άσκοπο και παράλογο βλέμμα προς το δέντρο έτσι ώστε ο κόσμος της ομάδας να μην διανοείται καν ότι υπάρχει δάσος. Ένα δάσος απέραντο ,πανάσχημο και κυρίως βρώμικο ….

Και το δάσος δεν είναι τίποτα άλλο βεβαία από την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η οποία οικονομική κατάσταση θα μπορούσε να περιγραφεί εύκολα ως τραγική. Μια φράση την οποία προσωπικά την θεωρώ πολύ επιεικής για την περιγραφή της πραγματικότητας.

Αγωνιούμε αν θα κάνουμε άλλη μεταγραφή , απογοητευόμαστε με τις μετριότητες, τους δανεικούς και τους απίστευτους που ανακαλύπτουν (μαζί με τους μάνατζερ τους … ) και μας φέρνουν οι τωρινοί μπροστινοί της μετοχικής ομάδας του 2004 που ήρθε-λεει – να μας σώσει και κατέληξε να μετατρέψει σε πρώτο θέμα την αδειοδότηση της ομάδας !!!!
Άσκοπες αγωνίες , αναίτιες απογοητεύσεις, φρούδες ελπίδες και για αυτή τη σαιζόν από τους οπαδούς της ομάδας. Γιατί αν είχαμε συνειδητοποιήσει ότι όλοι αυτοί οι παίκτες που έρχονται ,όλες αυτές οι μετριότητες, όλοι αυτοί οι συνήθως μέτριοι δανεικοί είναι το επαναλαμβανόμενο ΣΥΜΠΤΩΜΑ της κατασπατάλησης, είναι το επαναλαμβανόμενο ΣΥΜΠΤΩΜΑ της ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ των χρημάτων του οπαδού της ομάδας που με δυσκολία τα μαζεύει (όπως τα απαίτησαν και τα απαιτούν) ΚΑΙ τα δίνει τόσα χρόνια τώρα από το 2004 και έπειτα και με ευκολία τα εξαφανίζουν(= τα κάνουν πολλαπλάσια χρέη) οι μέτοχοι και οι μπροστινοί διαχειριστές τους.
Αν είχαμε συνειδητοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια ότι η πληθώρα μετριοτήτων και η απουσία ενός υψηλού επιπέδου πρωταθληματικού ροστερ σταθερά και σταδιακά δομημένου θα έπρεπε να είναι το φυσιολογικό αποτέλεσμα των χρημάτων μας και όλων των παρεπόμενων εσόδων με σωστή βέβαια αλλά τίμια και όχι ύποπτη διαχείριση αντί των μετρίων ρόστερ τα οποία περιέργως και παραδόξως όλα αυτά τα χρόνια γκρεμιζόταν ( και γκρεμίζονται) και ξανακτιζόταν με συν-κτιστες και τους μάνατζερς βέβαια (και ξαναχτίζονται) με την λογική του γιοφυριού της Άρτας τότε θα ξέραμε γιατι βρίσκονται στο ροστερ μας αυτά τα αντιπροσωπευτικά δείγματα μετριότητας , θα ξέραμε γιατί πονάν τα μάτια μας, θα ξέραμε γιατί ήρθε το σκορ 0-4 και 6-0, θα ξέραμε ότι βλέπουμε συμπτώματα και όχι τις αιτίες αφού η αιτία είναι ΜΙΑ και ΣΤΑΘΕΡΗ : η μετοχική ομάδα του 2004 συνεπικουρούμενη από τους εκάστοτε μπροστινούς της (Νικολαϊδης, Θανόπουλος, Αδαμιδης, και προσφάτως η Σαρα η Μαρα και το κακό συναπάντημα η αλλιώς για συντομία Papa’s Supporters) .

Το πρόβλημα λοιπόν, της ΑΕΚ δεν είναι ο Χιμένεθ ,ούτε ο Κοντοες η οποιασδήποτε άλλη τυχερή μετριότητα που βρέθηκε με τον δικέφαλο στο στήθος. Το πρόβλημα λοιπόν, η αρρώστια ,ο καρκίνος της ΑΕΚ είναι όλη αυτή η ομάδα των μετόχων - "Σωτήρων"  (ΠΑΝΤΑ πακέτο με τους μπροστινούς τους αχυράνθρωπους και τσάτσους) που πήρε την ΑΕΚ μετά την ρύθμιση του 44 και την υπερχρέωσε μεσα σε μια εξαετία δηλαδή σε χρόνο ρεκόρ, πήρε την ΑΕΚ καθαρή και την πτώχευσε . Το πρόβλημα λοιπόν, η αρρώστια ,ο καρκίνος της ΑΕΚ είναι η "σωτήρια" μετοχική ομάδα και οι μπροστινοί αμειβόμενοι κομπάρσοι της που πήρε (και παίρνει) το έσοδο τους ενός ευρώ του οπαδού της ομάδας και τα έκανε (και τα κάνει) 5 ευρώ χρέη !!!! . Το πρόβλημα λοιπόν, η αρρώστια ,ο καρκίνος της ΑΕΚ είναι η "σωτήρια" μετοχική ομάδα συν οι μπροστινοίτους  που δεν έκαναν ούτε μια μήνυση (μετά τον διαχειριστικό έλεγχο ) για την εξαφάνιση των χρημάτων όλα αυτά τα χρόνια ( «κακοδιαχείριση» η προσφιλής τους φράση). Μα τι λέω ;;;;; Είναι δυνατόν μια ομάδα ένα «πακέτο» σωτήρων και μετόχων και μπροστινών να κάνει μήνυση στον εαυτό της ;;; Να αυτομηνυθει ;;;;; Συγχωρέστε μου το λογικό αυτό ατόπημα. Άλλωστε κατά λάθος την πτωχεύσαμε την ΑΕΚ , σκάνδαλα οικονομικά δεν υπάρχουν. Κάτι σαν την Ελλάδα δηλαδή !!!!