ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΑΕΚ : Γιάχιτς για τέσσερα χρόνια

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η ένταξη του Σάνελ Γιάχιτς στην ΑΕΚ. Ο Βόσνιος έδωσε το παρών στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και αμέσως μετά η ΠΑΕ τον ανακοίνωσε και επίσημα. Αναλυτικά: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Sanel Jahic. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής (12/10/81) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Ενωσης.

Πηγή : Δικέφαλος

ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΕΚ

Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Άστοχοι πανηγυρισμοί, παράλογη περηφάνια

Ποτέ δεν πρέπει να μας διαφεύγει οτι προκριθήκαμε εις βάρος κάποιας Βασλούι. Οπότε οι χαρές και τα πανηγύρια περιττεύουν κατα την γνώμη μου. Οι μόνοι που πρέπει να χαίρονται είναι οι αμέτοχοι που πήραν μια οικονομική ανάσα μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αν και είναι αρκετοί ,αν και έχουν πολλά λεφτά , έχουν αποφασίσει να μην επενδύσουν στην ΑΕΚ , να μην της δώσουν ούτε ευρώ παρόλο που στην πενταετία της διαχείρισης τους η ΑΕΚ φορτώθηκε με πάρα πολλά χρέη δυσανάλογα μεγάλα για τα έσοδα της και την δυναμική της και παρόλο οτι δεν ήρθαν παίκτες απο το πάνω ράφι όπως λένε,παρόλο που ακόμη το μόνο περιουσιακό στοιχείο μας ειναι το ...πούλμαν.

Πάμε τώρα και στον Θανόπουλο που δήλωσε οτι ειναι περήφανος που αποκλείσαμε κάποια Βασλούϊ και περάσαμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά τι να πεις για τον έμμισθο περαστικό μπροστινό ... εδω δήλωσε περήφανος που χρωστάμε στην Morgan Stanley δεν θα δήλωνε περήφανος που αποκλέισαμε κάποια Βασλούϊ ;;;;;

Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

AEK : ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ SITE ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ

Κανονικά θα γίνουν σήμερα στις 19:00 στα ανοιχτά γηπεδάκια FAIR PLAY στο Γέρακα, τα τελευταία δοκιμαστικά για νέους παίχτες καθώς επίσης και η πρώτη συνάντηση της ομάδας για την νέα σαιζόν.

Επίσης σας ενημερώνουμε για την έναρξη λειτουργίας του νέου site www.aekfutsal.com στην προσπάθεια προσέλκυσης χορηγιών για να καλυφθεί το φετινό budget της ομάδας.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος το τμήμα του ποδοσφαίρου σάλας δεν θέλει να επιβαρύνει οικονομικά την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και ψάχνουν αυτά τα έξοδα να καλυφθούν από χορηγίες .

Καλούμε όποιον θέλει να βοηθήσει, αεκτζη επιχειρηματία, να επικοινωνήσει με το τμήμα στα παρακάτω τηλέφωνα:
Γραφεία Α.Ε.Κ 210-2584582-3 ή με τον έφορο του τμήματος 6941408889 (Νίκος).

Τα ποσά είναι μικρά και η βοήθεια μεγάλη !

Πηγή : aek.gr

ΑΕΚ - ΧΑΝΤΜΠΩΛ : Στο Μενίδι μέχρι να βρεθεί άλλη λύση

Η ομάδα χάντμπολ μπήκε στο κλειστό του Μενιδίου με την προοπτική πως σύντομα θα είχε βρει μι άλλη λύση και δεν θα συνέχιζε για πολύ εκεί, δεδομένου πως το συγκεκριμένο γήπεδο δεν καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της ΑΕΚ και του κόσμου της. Πάντως φαίνεται πως η Ένωση θα παραμείνει στο Μενίδι περισσότερο από ότι υπολόγιζαν αρχικά οι άνθρωποι της ομάδας. Οι διοικούντες της Ερασιτεχνικής συνεχίζουν τις προσπάθειες, ψάχνουν για άλλες λύσεις αλλά μέχρι να προκύψει κάτι άλλο οριστικό. Μάλιστα ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής, Βασίλης Τόγελος είχε μια τηλεφωνική επαφή με τον ομόλογο του στην ΕΠΟ, Δημήτρη Οικονομίδη για την αίθουσα του ΟΑΚΑ ωστόσο ο τελευταίος του τόνισε πως θα πρέπει να ξαναμιλήσουν γιατί μέχρι τώρα δεν ξέρει πως θα χρησιμοποιηθεί ο συγκεκριμένος χώρος. Μέχρι τότε λοιπόν στις τάξεις της Ένωσης σκέφτονται να προχωρήσουν σε κάποιες βελτιωτικές κινήσεις στο Μενίδι.

Πηγή : Δικέφαλος

ΑΕΚ : ΑΝΤΙΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΤΗΣ 29-08-2009


Κάντε κλικ στη φωτογραφία για να διαβάσετε το κέιμενο.

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λίγκ

Με την Έβερτον εκτός έδρας θα ξεκινήσει η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λίγκ ενώ θα ρίξει αυλαία στον όμιλο με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ενωσης στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ έχει ως εξής:

1η αγωνιστική: 17 Σεπτεμβρίου, Εβερτον - ΑΕΚ

2η αγωνιστική: 1η Οκτωβρίου, ΑΕΚ - Μπενφίκα

3η αγωνιστική: 22 Οκτωβρίου, Μπάτε Μπορίσοφ - ΑΕΚ

4η αγωνιστική: 5 Νοεμβρίου, ΑΕΚ - Μπάτε Μπορίσοφ

5η αγωνιστική: 2 ή 3 Δεκεμβρίου, ΑΕΚ - Εβερτον

6η αγωνιστική: 16 ή 17 Δεκεμβρίου, Μπενφίκα - ΑΕΚ


Πηγή : Δικέφαλος

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

AEK : Γκερέιρο και επίσημα

Ο Ρότζερ Γκερέιρο υπέγραψε χθες το βράδυ το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ ωστόσο η ΠΑΕ περίμενε το απαραίτητο έγγραφο απο την Λέγκια για να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του. Αυτό έγινε και πριν λίγη ώρα η ΑΕΚ έκανε γνωστό πως ο Ρότζερ Γκερέιρο θα φοράει τα κιτρινόμαυρα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Roger Guerreiro. O 27χρονος ποδοσφαιριστής (25/05/82) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών".

Πηγή : Δικέφαλος

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Τζιμπούρ ο προβληματικός




Να τον βγάλουμε τρελό τον Τζιμπούρ. Να του κολλήσουμε την ταμπέλα του προβληματικού. Ο μόνος τρόπος να πουληθεί και αυτός και να πληρωθούν και οι προμήθειες . Με την διαφορά όμως οτι θα πουληθεί χωρίς αντιδράσεις. Γιατί η ΑΕΚ -υποτίθεται-θα ξεφορτώνεται ενα προβληματικό, ενα τρελό, ένα απροσάρμοστο ποδοσφαιριστή.


Λαμόγια, τοκογλύφοι, μανατζαρέοι και ψεύτες έξω απο την ΑΕΚ !!!

Νέμεθ: "Να παίζω, να σκοράρω, να κερδίζω"

Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα είναι απο σήμερα το απόγευμα ο ο Κριστιάν Νέμεθ. Ο Ούγγρος επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑς και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Ενωση. Έτσι για τον επόμενο ένα χρόνο θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού. O 20χρονος ποδοσφαιριστής (05/01/89) θα φορά το νούμερο 29.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, τόνισε στο aekfc.gr: «Ελπίζω να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αυτό είναι το σημαντικό και για μας και για τους φιλάθλους. Έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, σε μια ωραία πόλη και η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα. Ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες εδώ. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης και ελπίζω ότι δεν θα έχω πρόβλημα να προσαρμοστώ». Σε ότι αφορά τους στόχους του, ανέφερε: «Θέλω να παίζω καλά και να σκοράρω πολλά γκολ. Και ελπίζω να βοηθάω την ομάδα μου. Θέλω μόνο να παίζω, να σκοράρω και να κερδίζω», ενώ για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Παίζω είτε ως δεύτερος επιθετικός, είτε ως επιθετικό χαφ». Καταλήγοντας, τόνισε πως το μυαλό του πλέον βρίσκεται μόνο στην ΑΕΚ. «Έχω συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με τη Λίβερπουλ, αλλά τώρα μου δίνεται μια καλή ευκαιρία να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα μου. Θέλω να παίξω καλά, όχι για να επιστρέψω στη Λίβερπουλ, αλλά για να βοηθήσω την ΑΕΚ. Τα υπόλοιπα δεν τα σκέφτομαι αυτή τη στιγμή».
ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΖΥΚΑ

Πηγή : Δικέφαλος

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Ανακοινώθηκε ο Γκριν

Παίκτης της ΑΕΚ και τυπικά είναι εδώ και λίγη ώρα ο Ταρίν Γκριν. Όπως έχουμε γράψει εδώ και δυο μέρες ο Αμερικανός είχε συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ και αναμενόταν να κλείσει το διαδιαστικό για να ανακοινωθεί. Πριν λίγη ώρα λοιπόν η ΚΑΕ με ανακοίνωση της τον καλωσορίζει στην οικογένεια της ΑΕΚ:Η Διοίκηση της ΚΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση του Αμερικανού ποιντ γκαρντ Τορίν Γκριν, ο οποίος κέρδισε δύο πρωταθλήματα στο ΝΒDL με τους Φλόριντα Γκέιτορς και αγωνίστηκε πέρσι στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, το ισπανικό. Ηγέτη στο πρόσωπο του Τορίν Γκριν βρήκε η ΑΕΚ, η διοίκηση της οποίας κατάφερε ν` αποσπάσει το ΟΚ από τα χείλη ενός καλαθοσφαιριστή που κυλάει ...κρύο αίμα στις φλέβες του. Ενός πρωτοκλασάτου αθλητή που θα διαφημίσει, τόσο την ομάδα, όσο και το ελληνικό πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικό είναι ότι, σύμφωνα με τα στατιστικά των Αμερικανών, είχε ποσοστό ευστοχίας 90% στις βολές κατά το τελευταίο τρίλεπτο της αναμέτρησης! Εν ολίγοις, στις τελευταίες επιθέσεις όπου η μπάλα είναι βαριά, ο Τορίν Γκριν ευστόχησε στις 100 προσπάθειες επί συνόλου 112... Δήλωσε συμμετοχή στο ντραφτ (Μπλέιζερς, Νο 52), αγωνίστηκε στο NBDL με την Αϊντάχο και το Κολοράντο και επέστρεψε στο Πόρτλαντ, όπου έγινε ανταλλαγή στο Ντένβερ τον Φεβρουάριο του 2008 για τον Γουέιφερ. Πήγε στους Νικς και τελικά, κατέληξε στην Σαραγόσα, όπου το ξεκίνημά του ήταν ονειρώδες στο σούπερ καπ εναντίον της Μπανταλόνα (18 πόντους). Ο 24άχρονος πόιντ γκαρντ σε 32 αγώνες είχε 10,7 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1,1 κλέψιμο ανά αγώνα. Τα χαρακτηριστικά που τον ακολουθούν είναι η ταχύτητα, το καλό σουτ και η πίεση, αφού είθισται να βγάζει εις πέρας εξαιρετικά δύσκολες αποστολές, όπως βέβαια και η ψυχραιμία που επιδεικνύει στα κρίσιμα λεπτά.
ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΖΥΚΑ

Πηγή : Δικέφαλος

Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Ας βοηθήσουμε να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση



Απο το goalday.gr :
«Υπομονή τέλος»!
Σαφές μήνυμα στη διοίκηση της ΑΕΚ έστειλαν οπαδοί της ομάδας που έγραψαν το παραπάνω σύνθημα στα γραφεία της ΠΑΕ την Παρασκευή (21/), δύο μέρες πριν το ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Συγκεκριμένα οπαδοί της ΑΕΚ, που μάλλον ανήκουν στην «Οριτζίναλ» έγραψαν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Γράμμου στο Μαρούσι, διάφορα συνθήματα τα οποία πάντως οι άνθρωποι της ΠΑΕ φρόντισαν να σβήσουν. Ωστόσο οι λέξεις «υπομονή τέλος» μπορούν να διακριθούν ενώ κάτω από αυτές υπάρχει ως υπογραφή «9-11» που παραπέμπει στον αριθμό της «σκεπαστής» στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.
Όπως όλα δείχνουν η δυσαρέσκεια των οργανωμένων και μη οπαδών για τις κινήσεις της διοίκησης έχει φτάσει στο απροχώρητο, με αποκορύφωμα την πώληση του Κυργιάκου στην Λίβερπουλ.
Σε συνδυασμό με την αρνητική εμφάνιση της ΑΕΚ και την ήττα στην Βασλούι ο κόσμος της «Ενωσης» «βράζει» κατά της διοίκησης και αναμένεται να αντιδράσει δυναμικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Ενα σχόλιο :
Επιτέλους κάτι αρχίζει να κινείται, αρχίζουμε σιγά - σιγά να ξυπνάμε. Ελπίζω και εύχομαι να γίνει αντιληπτο απο την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου οτι οι σημερινοί διαχειριστές -ουσιαστικά μια συνέχεια της διοίκησης του Νικολαϊδη - οχι μονο κρατάνε την ποδοσφαιρική ομάδα σε χαμηλά επίπεδα αλλά αποδομούν στην κυριολεξία την ΑΕΚ. Δεν θα αναλύσω τα τεκμήρια της αποδόμησης γιατί απλούστατα είναι ΟΡΑΤΑ πλεον σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Και οχι μμόνο απο τα πρόσφατα αποτελέσματα βέβαια.

Η μουρμούρα πρέπει να σταματήσει. Και πρέπει να πιέσουμε ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ώστε να εξαναγκαστούν να φυγουν είτε έτσι είτε αλλοιώς είτε θέλουν είτε οχι οι ανίκανοι διαχειριστές. Να παραχωρήσουν την πλειοψηφία του α-μετοχικού τους πακέτου , να αναγνωρίσουν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΗ (τόσο τα μακροχρόνια όσο και τα βραχυχρόνια) και να πάνε απο κει που ήρθανε οι Νικολαϊδηδες ,οι Κούληδες, οι Τακηδες , οι Θανόπουλοι , οι Νοτιάδες και οι κάθε λογής Αθηνηδες και οποίοι άλλοι τυχάρπαστοι λαϊκιστές μπροστα ή πίσω απο την κουρτίνα έχουν αγκιστρωθεί στα διοικητικά κλιμάκια αυτής της ΜΕΓΑΛΗΣ και ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ομάδας.

Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Το πενταετές πλάνο της εξαπάτησης και της κακοδιαχείρισης πρέπει να λάβει τέλος ΑΜΕΣΑ

Πέντε χρόνια τώρα με ψέμματα, με μηδενικό έργο ώθησαν κοροϊδεύοντας τον κόσμο να αγοράζει διαρκείας και η ανταπόδοση που είδε αυτός ο κόσμος δεν ήταν τίποτα άλλο απο ψέμματα και επικοινωνιακές πρακτικές εξαπάτησης. Είδε παίκτες μέτριους να έρχονται,είδε παίκτες βασικοί να φεύγουν αντι να μένουν και να έρχονται και άλλοι καλύτεροι,άκουσε για προπονητικά,είδε μακέτες ,άκουσε για γήπεδα διαστημόπλοια,άκουσε για εξυγείανση άκουσε οτι δεν χρωστάμε τίποτα και είδε χρέη που αυτοί οι ίδιοι που παραμύθιαζαν τον κόσμο δημιούργησαν.Είδε e-mail απόγνωσης ,είδε να μεταφέρουν την ύποπτη κακοδιαχείριση τους στις πλάτες του κόσμου που αγωνιά και ελπίζει,του κόσμου που - τυφλωμένος και εξαπατημένος - αγωνιά και άσκοπα στηρίζει τους ψεύτες,τους κλέφτες ,τους απαταιώνες. Ας βάλουμε ενα τέλος στον κατήφορο της ομάδας, ας βλαλουμε ενα τέλος στη διοίκηση των αμέτοχων , στην διοίκηση των επικύνδυνων που συνειδητά μικραίνει την ομάδα.

Ας σταματήσουμε την κοροϊδία και το ψέμα

Ανακοίνωση έβγαλαν οι Θανόπουλος& Αθηνης και οι παρατρεχάμενοι των δύο αυτών διαχεριστών οτι πουλήθηκε ο Κυργιάκος για 3 εκατ. ευρώ. Και μάλιστα ενω οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν λάβει τέλος. Τόσο αγχος. Ενω το Goal έχει ισχυριστεί οτι πάει για δανεικός στην Λίβερπουλ. Αφου φτάσατε στο σημείο να πείτε και ποσά για την "μεταγραφή" δεν βγάζετε στη δημοσιότητα και το συμβόλαιο να δεί ο κόσμος της ΑΕΚ ποιός απο τους δυο λέει αλήθεια και ποιός οχι ;; Ή έχετε την εντύπωση πως ο κόσμος της ομάδας σας θεωρεί ειλικρινείς και με καλές και αγαθές προθέσεις απέναντι στην ομάδα ;;


ΥΓ : Σπεύσατε ταχέως (πριν καν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις !!!!) και διευκρινίσατε (σαν απάντηση στην Goalnews) οτι δεν ειναι δανεισμός του Κυργιάκου αλλά πώληση, ενω κάνετε την πάπια ,οταν - για την περίφημη οντότητα- σας κατηγορoύν για συναλλαγές με τοκογλύφους και εισροή τοκογλυφικού δανείου στην ΑΕΚ (!!!!) και σας προκαλούν ανοιχτά ή σας κατηγορούν και πάλι οτι η περιφημη οντότητα δεν είναι τίποτα άλλο παρα ενα τρικ δανεισμού και μάλιστα τα δημοσιεύματα αυτα περιλαμβανουν ονόματα και στοιχεία . Γιατί άραγε ;;; Οι τόσο σοβαρες υποθέσεις (τοκογλυφία, τρικ δανεισμού) τις οποίες σας εμπλέκουν τα δημοσιεύματα δεν αξίζουν απάντησης ενω αξίζει απάντηση (και άμεση μάλιστα !!) το δημοσίευμα της Golanews περι δανεισμού του Κυργιάκου και οχι πώλησης ;;;;

Ερωτήμτατα προς απάντηση

Ενα αξιόλογο άρθρο του Α. Δημάτου που εμπεριέχει αρκετά και σημαντικά ερωτήματα για τα αίτια της τραγικής κατάστασης της ομάδας :

Πάλεψε και το κατάφερε!

Στο ποδόσφαιρο παίρνεις αυτό που αξίζεις και η AEK επιβραβεύτηκε και για τα φετινά της «εγκλήματα» για να χάσει 2-1 από κάποια Bασλούι...
Mετά το φιλικό της AEK με την Mπόκα γράφαμε για ένα ακόμα παράξενο καλοκαίρι για την Eνωση, ένα καλοκαίρι που είχε αρχίσει να μοιάζει πολύ με το περσινό και με τα τεράστια λάθη που είχαν γίνει τότε και οδήγησαν πρώτα στον αποκλεισμό από την Oμόνοια και στη συνέχεια στα αγωνιστικά χάλια τα οποία και «πλήρωσε» ο Γιώργος Δώνης, που βεβαιότατα δεν είχε καν την προσωπικότητα του Nτούσαν Mπάγεβιτς για να καταφέρει να σταθεί όρθιος.

H αποχώρηση του Kυργιάκου, λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση της ομάδας για τη Pουμανία για το πρώτο επίσημο φετινό της παιχνίδι, δημιούργησε την ταύτιση ανάμεσα στα δύο καλοκαίρια και η ήττα από κάποια Bασλούι την ολοκλήρωσε...
Στο ποδόσφαιρο παίρνεις αυτό που αξίζεις ή καλύτερα το ποδόσφαιρο σου επιστρέφει τα όσα έχεις κάνει, σωστά ή λάθος. Kαι στην AEK χθες το βράδυ επέστρεψε και με το παραπάνω τα εγκλήματα, τα λάθη και τις παραλείψεις ενός ολόκληρου καλοκαιριού.
Tο θέμα δεν είναι βεβαίως ότι ο Σωτήρης Kυργιάκος από χθες το βράδυ βρίσκεται στο Λίβερπουλ. Aλίμονο για την AEK να εξαρτάται από τον Kυργιάκο και τον κάθε Kυργιάκο. Tο ζητούμενο είναι ότι η δική του αποχώρηση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή σε συνδυασμό με την απίστευτη καθυστέρηση και στις υπόλοιπες σοβαρότατες εκκρεμότητες για τη συμπλήρωση του ρόστερ της ομάδας έφεραν την AEK να ξεκινάει πρώτα την ευρωπαϊκή της περιπέτεια (πάλι καλά που ξεκίνησε τελευταία και είχε και τον πιο πολύ χρόνο από τους άλλους τρεις, γιατί αλλιώς μπορεί να μη συμπλήρωνε ούτε καν 11άδα κόντρα στη Bασλούι) και από σήμερα να κάνει από την αρχή το μεταγραφικό της σχεδιασμό αναζητώντας και έναν και δύο και τρεις και μπορεί και τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Mε άλλα λόγια, όσα δεν έκανε από τον περασμένο Iανουάριο όταν είχε πρωτοξεκινήσει να κάνει σχεδιασμούς επί χάρτου ο Mπάγεβιτς, όσα δεν έκανε σε παραπάνω από έξι μήνες αφού από το μισό της περσινής χαμένης χρονιάς τη νέα ομάδα σχεδίαζαν οι «μαθητευόμενοι» μάγοι της AEK, καλείται να τα κάνει με επιτυχία μέσα σε εννιά μέρες!

Mέχρι τότε όμως θα πρέπει κάποιοι να λογοδοτήσουν (ασχέτως του τι θα γίνει από εδώ και πέρα και ασχέτως του αν η AEK καταφέρει -φυσικά και μπορεί- να προκριθεί στο OAKA) για συγκεκριμένα πράγματα μέχρι το... αναπόφευκτο σοκ της αποχώρησης του Kυργιάκου και τα επικολυρικά του στυλ... «πείτε μου τι μπορούσα να κάνω»...
Γιατί για παράδειγμα θα έπρεπε να περάσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι μέχρι η AEK να βρει δεξιό μπακ που ψάχνει από πρόπερσι με αποτέλεσμα όταν αποκτήθηκε λίγες ώρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της να μην έχει καν δικαίωμα συμμετοχής;

Γιατί ένας ποδοσφαιριστής αξίας 800.000 ευρώ τον οποίο ο προπονητής ζητάει από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα τον περασμένο Nοέμβριο θα έπρεπε να αποκτηθεί μετά το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας;

Γιατί από τη στιγμή που η AEK ήθελε από την αρχή του καλοκαιριού να απαλλαγεί από ένα από τα δύο βαριά συμβόλαια των κεντρικών της αμυντικών δεν είχε φροντίσει εγκαίρως να εντοπίσει τον απαραίτητο αντικαταστάτη;

Γιατί θα έπρεπε και πάλι πριν από ένα τόσο καθοριστικό παιχνίδι να δημιουργηθεί τόσο μεγάλη αναστάτωση με βλακώδη διοικητική μεθόδευση που δεν ήθελε και πολύ να προκαλέσει ακόμα και την παραίτηση του προπονητή;

Γιατί θα έπρεπε να παίξει κόντρα στη Bασλούι με αμυντική τετράδα την οποία ο προπονητής δεν είχε ποτέ ξανά δοκιμάσει με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο αστεία γκολ από κάποια ασήμαντη ρουμανική ομάδα και να κινδυνεύει να χάσει το ευρωπαϊκό τρένο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν;

Φταίει η Λίβερπουλ, ο Kυργιάκος ή ο Nτέμης Nικολαΐδης (είναι περίπου αστείο να φέρεται ακόμα ως η πηγή προέλευσης όλων των δεινών τόσους μήνες μετά την αποχώρησή του) που η AEK για τα δύο ματς με τη Bασλούι και το ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Oλυμπιακό στην ουσία δεν θα διαθέτει τη μισή βασική 11άδα της νέας σεζόν, αν προσθέσουμε στον αντικαταστάτη του Sotis και τον οργανωτή και έναν ακόμα σέντερ φορ που αναζητείται, πιθανότατα και ένα δεξί εξτρέμ και με το βασικό δεξιό μπακ να μην έχει κάνει ακόμα κανονική προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά και τον Λεονάρντο εμφανώς ανέτοιμο;

Στο ποδόσφαιρο τα λάθη πληρώνονται. Kαι όταν τα επαναλαμβάνεις κάθε καλοκαίρι (πέρυσι τουλάχιστον υπήρχε και το ελαφρυντικό του νέου προπονητή, ενώ φέτος η AEK συνέχισε με τον ίδιο που έχει βαρεθεί να σχεδιάζει και να ακούει «ό,τι πεις εσύ, Nτούσκο»), τότε τα πληρώνεις ακόμα πιο ακριβά. Oλα τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση και για όσους θέλουν απλώς να καλλιεργούν ελπίδες μεταθέτοντας την επίλυση χρόνιων εκκρεμοτήτων στις... αμέσως προσεχείς ημέρες...

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Παλαιότερα τη Bασλούι θα την είχε... για πρωινό

Παλαιότερα τη Bασλούι θα την είχε... για πρωινό

Σωτηρακόπουλος Χρήστος

Οταν φτάνεις μέσα σε επτά χρόνια, από κει που έβλεπες κατάματα Ρεάλ και Μίλαν, να σκέφτεσαι μήπως αποκλειστείς από τους μετριότατους Ρουμάνους, κάτι πάει στραβά. Εξαρτάται πώς θέλει κάποιος να δει το ποτήρι. Αν δηλαδή το βλέπει σχεδόν γεμάτο ή σχεδόν άδειο. Η Βασλούι ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2002 και την περίοδο που συμπλήρωνε τρεις μήνες ζωής, η ΑΕΚ έπαιζε στα ίσια τη Ρεάλ Μαδρίτης των «γκαλάκτικος» του Πέρεθ, με το 3-3 στη Φιλαδέλφεια και το 2-2 από 0-2 στο «Μπερναμπέου». Οταν η Βασλούι έκανε δειλά δειλά τις πρώτες επιτυχίες στη Ρουμανία το 2006, η «Ενωση» νικούσε τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μίλαν, και ήταν μία ανάσα από την πρόκριση στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος, καλοκαίρι του 2009, διαπίστωνες έναν φόβο στην ΑΕΚ από την ημέρα της κλήρωσης. Φόβος που εντάθηκε τις τελευταίες μέρες με τη μετακίνηση του Κυργιάκου στη Λίβερπουλ. Οταν λοιπόν φτάνεις μέσα σε επτά χρόνια, από κει που έβλεπες κατάματα Ρεάλ καιΜίλαν, να σκέφτεσαι μήπως αποκλειστείς από τους συμπαθείς, αλλά μετριότατους, Ρουμάνους που είδαμε χθες, δεδομένα κάτι πάει στραβά. Από την άλλη, μπορεί κάποιος να πει ότι μόλις πριν από 12 μήνες, τέτοιες μέρες, η ΑΕΚ είχε χάσει από την Ομόνοια 1-0 στο ΟΑΚΑ και επειδή δεν μπόρεσε να γυρίσει την κατάσταση στη Λευκωσία, για πρώτη φορά σε δύο δεκαετίες παρακολούθησε το φθινόπωρο τα ευρωπαϊκά ματς από την τηλεόραση. Επίσης, το γεγονός ότι έχασε μόλις με 2-1 και μάλιστα πέτυχε ένα πάντα πολύτιμο σε τέτοιες αναμετρήσεις εκτός έδρας γκολ, της δίνει κάθε δικαίωμα να πιστεύει ότι σε μία εβδομάδα στο ΟΑΚΑ θα ανατρέψει την κατάσταση και θα είναι στην κλήρωση της επόμενης Παρασκευής στο Μόντε Κάρλο για τους ομίλους του νεοσύστατου Γιουρόπα Λιγκ. Απ' όποια πλευρά και να δει κάποιος το ποτήρι, πάντως, το μισό εξακολουθεί να είναι άδειο. Και για να γεμίσει χρειάζεται επειγόντως ένας κεντρικός αμυντικός που θα ηρεμεί την άμυνα και κατ' επέκταση την ομάδα (μόνο ο Μόρα περνά από το μυαλό μου ως εφικτή λύση αυτή τη στιγμή), αλλά και έναν επιθετικό με τα στοιχεία που είχε ο Νίκος Λυμπερόπουλος για παρτενέρ του Μπλάνκο. Εχω ξαναγράψει σχεδόν πριν από ένα μήνα ότι η επιθυμία του Μπάγεβιτς για τον Μάντζιο (κάτι που αργότερα εξήγησε και ο ίδιος) έχει να κάνει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του παίκτη, ο οποίος θα μπορούσε να δώσει στήριγμα στον Αργεντινό σέντερ φορ υποδεχόμενος την μπάλα, ώστε ο ίδιος να μην αναγκάζεται (κάτι που βλέπαμε χθες) να γυρίζει ακόμα και σε θέση δεξιού χαφ, κυνηγώντας την μπάλα. Το να βάλουμε το χθεσινό παιχνίδι στο μικροσκόπιο και να βρούμε τα όποια λάθη είναι ουτοπικό. Και για να ξύσω και πάλι παλιές πληγές, αυτή τη Βασλούι (όπως και την περσινή Ομόνοια) η ΑΕΚ του 2002 και του 2006 θα την είχε για αντίπαλο μόνο και μόνο επειδή έτσι θα την υποχρέωνε το πρόγραμμα και η κλήρωση. Εκείνες οι ομάδες της «Ενωσης» τους Ρουμάνους θα τους είχαν για... πρωινό και το μυαλό τους θα βρισκόταν κιόλας στον επόμενο αντίπαλο.

Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

AEK : ΑΝΤΙΧΟΥΛΙΓΚΑΝ της 15 Αυγούστου 2009

Μπλουμ...

Εδώ στο Σταχτοχώρι η κρίση δεν έχει φτάσει ακόμα. Αυτό άλλωστε είναι ξεκάθαρο από τα... άπειρα κατάρτια των ιστιοπλοϊκών που σουλατσοφέρνουν πέρα δώθε στο Ιόνιο. Απέναντι μου έχει ένα σπίτι με σημαία του Ολυμπιακού κι όπως μου είπε και ένας πιτσιρικάς που με τα χίλια ζόρια τον ξετρύπωσα, εδώ είμαστε πολύ λίγοι. Εννοείται ότι αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι τις φυλλάδες και έτσι η ενημέρωσή μου στηρίζεται μόνο σε ό,τι μαθαίνω από τα μικρά και βιαστικά τηλεφωνήματα. Το τελευταίο που δεν μπόρεσαν να καταλάβω ήταν η καθυστερημένη ανάμειξη του βάτραχου στη διαδικασία πώλησης του Τζιμπούρ. Έτσι για να αυξήσουμε τα έσοδα της εταιρείας.

Για όσους μπορούν να διαβάζουν πίσω από τα γεγονότα είναι πλήρως φυσιολογική και ερμηνεύσιμη η προσπάθεια του προπονητή μας εκδίωξης του Τζιμπούρ. Θα πρέπει όμως, όσο και να βοηθάει ο παίκτης με τον άστατο χαρακτήρα του, να μην κλείνουμε τα μάτια στην ελαχιστοποίηση παικτών αξίας από την ενδεκάδα. Κατανοώ πλήρως το εξαιρετικά δύσκολο και επικίνδυνο της θέσης του Νίκου Θανόπουλου, αλλά εγώ σαν οπαδός θέλω στην Α.Ε.Κ. που δεν είναι ούτε Πανιώνιος ούτε Ηρακλής πολλούς έτοιμους παίκτες αξίας και λιγότερα ταλέντα που αργότερα θα τα εκμεταλλευτούμε με οποιονδήποτε τρόπο.

Εν πάση περιπτώσει το γεγονός ότι μετράμε μόνο μια νίκη στα επτά φιλικά εμένα δεν μου λέει τίποτα. Ο αγώνας με το κράτος έφτασε και κάθε φορά όταν κερδίζεις το κράτος που σε έχει μουντζώσει είναι ευτυχία. Έχουμε οκτώ μέρες μπροστά μας να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και κυρίως οι υγιώς σκεπτόμενοι σύντροφοί μας, γιατί εμείς ως γνωστόν, οι έχοντες αρρωστημένη νοοτροπία είμαστε πάντα έτοιμοι. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό πρέπει να βρει 60.000 πιστούς να σπρώχνουν την ομάδα να βοηθάνε τους παίκτες, να καλύψουν την όποια ενδεχομένως διαφορά μας χωρίζει αγωνιστικά από τον γάβρο.

Τις τελευταίες ώρες πληροφορούμαι με ανακούφιση ότι σιγά - σιγά συμπληρώνουμε πεντάδα στο μπάσκετ μια στην προκειμένη περίπτωση μας περιμένει Γολγοθάς για να πείσουμε τον κόσμο να έρχεται στον Νότιο Ελληνικό... Πόλο. Όσον αφορά τα αιτήματα της τσιγγάνας η οδύσσεια μεταξύ Μενιδίου Σαλαμίνας και Λαυρίου, αλλά και Νέου Ηρακλείου συνεχίζεται κανονικά.

Εχθές το βράδυ το τηλέφωνό μου, χτύπησε και το... πράσινο ( στην κυριολεξία όμως δυστυχώς ) δόθηκε. Μόλις ξεκινήσει η λεγόμενη και εκταμίευση θα το καταλάβει και ο τελευταίος πικραμένος. Αυτές λοιπόν οι ώρες είναι πολύ δύσκολες αλλά και πολύ ευτυχισμένες. Άλλοι είναι εδώ που είμαι εγώ κι άλλοι είναι εκεί που είναι ο Βασίλης ο φίλος μου. Έτσι κι αλλιώς όμως αυτές οι γραμμές δεν γράφονται από υποχρέωση αυτές οι γραμμές γράφονται από αίσθημα κι όπως συμβαίνει με την ORIGINAL καθοδηγούνται από την καρδιά ( γι' αυτό δεν αρέσουν στους πολλούς ) και όχι από το μυαλό και τη λογική ( γι' αυτό αρέσουν στους λίγους ).

Αντιχούλιγκαν

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Η ένοχη σιωπή του Νίκου Θανόπουλου

Αξιόλογο άρθρο του Βαγγέλη Μπραουδάκη με πολλά ερωτήματα



Η ένοχη σιωπή του Νίκου Θανόπουλου


Η "σιγή ιχθύος" του προέδρου της ΑΕΚ για το θέμα "Κυργιάκος - Παναθηναϊκός" συνεχίστηκε και χθες. Η σιωπή του Νίκου Θανόπουλου (διότι περί "ουσιαστικής σιωπής" πρόκειται το οτιδήποτε γενικόλογο του στυλ "με καλύπτει η ανακοίνωση Κυργιάκου" ή "δεν ασχολούμαστε") για την αποκάλυψη και την παραδοχή περί συνάντησης των δύο πλευρών και κυρίως για όσα απορρέουν από την ανακοίνωση των "πράσινων", εκθέτοντας τους "κιτρινόμαυρους", είναι σιωπή... ενόχου και όχι σιωπή-"χρυσός"!
Τα πράγματα είναι απλά: Γνώριζε ο κ. Θανόπουλος τη συγκεκριμένη συνάντηση; Την ευλόγησε; Παρότρυνε ή απέτρεψε τον Κυργιάκο να διευθετήσει την οικονομική εκκρεμότητα με τον Παναθηναϊκό, ώστε να ξεκινήσουν και τα μεταγραφικά αλισβερίσια και οι τράμπες (όπως σαφέστατα υπονόησαν στο "τριφύλλι"); Αισθάνεται ότι υποτιμά την ΑΕΚ (του) η τελευταία πρόταση της ανακοίνωσης του Παναθηναϊκού περί μεταγραφής εφόσον θα εξέλιπαν οι οικονομικές αντιδικίες ή ως πρόεδρος της Super League (και) με την ευλογία των "πράσινων" δυσκολεύεται πλέον σε τέτοιες ευαισθησίες;
Απλά ερωτήματα στα οποία οποιοσδήποτε "καθαρός ουρανός" δεν θα κρυβόταν, δεν θα απέφευγε να απαντήσει επί της ουσίας. Απλά και όχι δύσκολα, όπως τα άλλα, π.χ., που θα κληθεί οσονούπω να απαντήσει ο κ. Θανόπουλος για τη "φούσκα" του "ομίλου επενδυτών" που θα έβαζε εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα! Μια "φούσκα" αντίστοιχη με εκείνη προ οκτώ ετών, του αλήστου μνήμης Σκλαβενίτη από το Μεξικό...
Ερωτήματα για τον κτηματομεσίτη του Λίβερπουλ, τον Δαβίδ Αναστασίου, που όλη του η περιουσία ίσα που ανέρχεται στο υποτιθέμενο ποσό της αύξησης, ερωτήματα για το τι άλλο θα μηχανευτεί τώρα ο μικρομέτοχος νομικός σύμβουλος Χάρης Οικονομόπουλος ώστε να βρεθεί το μαγικό 51% για να περάσει από τη γενική συνέλευση η σκανδαλώδης σύμβαση για το προπονητικό κ.ο.κ.
Ας αρχίσει λοιπόν -αν μπορεί- ο κ. Θανόπουλος από το θέμα Κυργιάκου, ώστε σταδιακά να ανεβαίνει τις πίστες δυσκολίας...

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

ΑΕΚ : Νέες δοκιμές στη σάλα

Μέχρι το τέλος Αυγούστου η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας αναμένεται να έχει πραγματοποιήσει νέες δοκιμές στην προσπάθεια που γίνεται για την στελέχωση του ρόστερ με νεαρούς παίκτες που υποστηρίζουν παράλληλα την ΑΕΚ. Οι πρώτες δοκιμές ήταν απόλυτα επιτυχημένες με τον προπονητή της Ένωσης, Δημήτρη Κουνταρδά να έχει ξεχωρίσει δυο. Πάντως στα δεύτερα δοκιμαστικά περιμένει να δει κι άλλα παιδιά. Για αυτό όσοι επιθυμούν και είναι γεννημένοι από το 1979 και μετά να επικοινωνήσουν με τα τηλ 6981698698 ή 6941408889 για να δηλώσουν συμμετοχή. Από κει και πέρα όπως έχουμε αναφέρει στο μεταγραφικό κομμάτι από την στιγμή που η ομάδα θα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική ξανά δεν θα γίνουν υπερβολικές κινήσεις. Μετά τον Τοπίδη στην Ένωση περιμένουν να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Άγγελου Τόκα. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Κουνταρδάς έχει μιλήσει με τον προπονητή του Αίαντα Παλλήνης όπου ανήκει ο παίκτης και θα έχουν μια νέα επαφή από την ερχόμενη εβδομάδα για να τελειώσει και τυπικά το θέμα και ο παίκτης να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Παράλληλα θα περιμένουν να δουν και πόσα παιδιά θα ενταχθούν από δοκιμές. Πάντως στις τάξεις της Ένωσης υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως η ομάδα θα παίξει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και θα είναι έτοιμη για να ξεκινήσει την προετοιμασία της στις αρχές Σεπτεμβρίου.

ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΖΥΚΑ

Πηγή : Δικέφαλος

AEK - ΧΑΝΤΜΠΟΛ : "Τρέχουν" τις εξελίξεις

Οι άνθρωποι της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ σε καμία περίπτωση δεν επαναπαύονται στο γεγονός πως η Ένωση θα κάνει από Δευτέρα κάποιες προπονήσεις στο κλειστό του Μενιδίου. Η συγκεκριμένη λύση είναι σαν να μην υπάρχει για το «κιτρινόμαυρο» τμήμα μιας και το γήπεδο είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Μάλιστα και ο ίδιος ο προπονητής, Γιάννης Αρβανίτης που γνωρίζει το κλειστό συμβιβάστηκε για να γίνουν κάποιες προπονήσεις με την ελπίδα πως σύντομα η ομάδα θα «μετακομίσει». Εξάλλου πλέον το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε και η ομάδα θα πρέπει να ξεκινήσει προπονήσεις σε κλειστό για να δουλεύει στην τακτική. Μέχρι τώρα τους εξυπηρέτησε το ανοιχτό του Χαλανδρίου και το γυμναστήριο ωστόσο από δω και πέρα αναγκαστικά η ομάδα χρειάζεται κλειστό. Για αυτό το λόγο και οι διοικούντες της Ένωσης προσπαθούν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κλείσουν την αίθουσα στο ΟΑΚΑ αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν εξαρτάται από αυτούς. Ανασταλτικός παράγοντας είναι και το γεγονός πως αυτή την περίοδο βρίσκονται λίγοι αρμόδιοι στην Αθήνα και έτσι δεν έχουν με ποιον να μιλήσουν. Πάντως ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής, Βασίλης Τόγελος περιμένει την επιστροφή του Γενικού γραμματέα της ΕΠΟ, κ. Οικονομίδη για να μιλήσουν για το ενδεχόμενο να τους παραχωρηθεί η αίθουσα στο ΟΑΚΑ. Αν και υπάρχει αισιοδοξία μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά.

Έρχεται ο Λάσιτσα

Από Δευτέρα αναμένεται να έρθει τελικά στην χώρα μας και ο Γκόραν Λάσιτσα. Ο Μαυροβούνιος διευθέτησε όλες τις λεπτομέρειες για τη βίζα του και πλέον αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα το αργότερο μέχρι την Τετάρτη για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή. Ο Γιάννης Αρβανίτης περιμένει τον παίκτη για να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του υπολογίζοντας σε όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Αγωνιστικά το Σαββατοκύριακο οι παίκτες της Ένωσης θα έχουν το πρώτο τους ρεπό μετά την έναρξη της προετοιμασίας και θα επιστρέψουν ξανά στις προπονήσεις από Δευτέρα. Τέλος να θυμίσουμε πως αρχές Σεπτεμβρίου η ΑΕΚ θα πάρει μέρος στο σημαντικό τουρνουά στην Κρήτη όπου θα συμμετάσχουν επίσης κι άλλες δυνατές ομάδες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το συγκεκριμένο τουρνουά θα αποτελέσει ουσιαστικά την πρόβα τζενεράλε πριν απο την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΖΥΚΑ

Πηγή : Δικέφαλος


Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

ΑΕΚ : Υπέγραψε ο Λεονάρντο


Ενα μικρό σχόλιο για την μεταγραφή :

Πανηγύρια και χαρές που ίσως μετατραπούν και σε μια μικρή αύξηση των εισιτηρίων διαρκείας για μια μεταγραφή ενός παίκτη τον οποίο τον έφερε η ΑΕΚ στην Ελλάδα και η θαυμαστή διοίκηση αυτής της πενταετίας τον άφησε στον Λεβαδειακό και τώρα τον πληρώνει για να τον πάρει πίσω !!! Πανηγύρια και χαρές για μια μεταγραφή που κράτησε ένα ολόκληρο καλοκαίρι και η οποία είχε αίσιο τέλος μόνο και μόνο διότι ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός αποφάσισαν ότι δεν ενδιαφέρονται για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Αχ ρε ΑΕΚΑΡΑ που σε καταντήσανε !!


Το σχετικό άρθρο απο τον Δικέφαλο :

"Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα είναι εδώ και λίγη ώρα ο Λεονάρντο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Leonardo Rodrigues Pereira, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο aekfc.gr.: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ. Ήθελα πάρα πολύ να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας τον κ.Θανόπουλο και τον αντιπρόεδρο τον κ.Αθηνή, για την εμπιστοσύνη τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Μπάγεβιτς που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Όπως ο κόσμος της ΑΕΚ, έτσι κι εγώ είχα πολύ άγχος για να γίνει αυτή η μεταγραφή. Φυσικά τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος και σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο, ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να έχουμε την ΑΕΚ πάντα ψηλά. Γιατί εκεί πρέπει να είναι», είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ και πρόσθεσε: «Κάποιες φορές φοβήθηκα ότι δεν θα γίνει αυτή η μεταγραφή. Ήθελα πάρα πολύ να παίξω στην ΑΕΚ και όταν διάβαζα αυτά που έγραφαν οι εφημερίδες φοβήθηκα πολύ. Ευτυχώς τελείωσαν όλα όπως ήθελα και θέλω να δείξω ποιος είμαι μέσα στο γήπεδο, με γκολ και νίκες. Με τη βοήθεια βέβαια, που θα έχω από τους νέους μου συμπαίκτες», ενώ καταλήγοντας είπε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για το σίριαλ που εξελίχθηκε τόσο καιρό. Τέλος καλό όλα καλά. Τώρα θέλω να τους δίνω χαρά στο γήπεδο και να πηγαίνουν στα σπίτια τους νικητές».

ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΖΥΚΑ"

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

AEK : Κοντά σε λύση για τη σάλα

Ενθαρρυντικά ήταν τα αποτελέσματα της σημερινής συνάντησης που είχαν ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής, Βασίλης Τόγελος και ο έφορος της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας, Νίκος Μαυροφόρος με τον Γενικό γραμματέα της ΕΠΟ, κ. Οικονομίδη. Οι τρεις άντρες συζήτησαν για το θέμα της συγχώνευσης της Ένωσης με τον Γέρακα και στο ενδεχόμενο να βρεθεί μια λύση για να ολοκληρωθεί χωρίς να χρειαστεί η ΑΕΚ να αγωνιστεί ξανά στην Β’ Εθνική. Από την συνάντηση φαίνεται πως προέκυψε λύση και όπως όλα δείχνουν η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στην κατηγορία την οποία και κέρδισε μέσα στο γήπεδο. Συγκεκριμένα αυτό που θα γίνει είναι η ομάδα να ξεκινήσει τη σεζόν όπως και πέρυσι, με το σήμερα και την φανέλα της ΑΕΚ στο γήπεδο και δηλωμένη ως Γέρακας στην ΕΠΟ. Πριν από το πρωτάθλημα όμως η ομάδα του Γέρακα θα καταθέσει αίτημα για αλλαγή ονόματος σε ΑΕΚ και έτσι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία. Όλα αυτά πάντως δεν είναι ακόμα σίγουρα ενώ σήμερα αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση των ανθρώπων του τμήματος για το θέμα αυτό.

Εφόσον γίνει τελικά κάτι τέτοιο και η ΑΕΚ αγωνιστεί κανονικά στην Α’ Εθνική τότε θα αλλάξουν και τα μεταγραφικά δεδομένα αφού η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον δυο πρωτοκλασάτων παικτών που θα την ενισχύσουν σημαντικά και θα της επιτρέψουν να σταθεί ανταγωνιστικά στο νέο πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί και οριστικά η μεταγραφή του Άγγελου Τόκα από τον Αίαντα Παλλήνης.

ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΖΥΚΑ

Πηγή : Δικέφαλος