ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

ΑΕΚ- ΜΠΑΣΚΕΤ : Video από την κερκίδα του αγώνα ΑΕΚ-ΟΣΦΠ

Ερασιτεχνική ΑΕΚ : Φτάνουν στα 3,5 εκατ.ευρώ τα χρέη!

Ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών στα βιβλία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και το πόρισμα παραδόθηκε στην διοίκηση. Τα στοιχεία που προέκυψαν δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά αφού η ΑΕΚ οφείλει γύρω στα 2 εκατ. ευρώ όσον αφορά το παλιό της γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια και άλλο 1,5 εκ. ευρώ για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις.
Καθημερινά στα γραφεία της Ερασιτεχνικής καταφθάνουν αγωγές και εξώδικα από παλιούς παράγοντες, προπονητές αλλά και αθλητές οι οποίοι διεκδικούν χρήματα που τους οφείλονται από παλαιότερα έτη. Η νυν διοίκηση συνεχίζει να πληρώνει τους εγκληματικούς χειρισμούς παλαιότερων διοικήσεων που αρνούνταν να δουν πως όσο περνούσαν οι μέρες χρέωναν και "βύθιζαν" ακόμα περισσότερο το σωματείο.
Το τελευταίο εξώδικο που έφθασε στα γραφεία είναι αυτό του Δημήτρη Παπασταύρου ο οποίος χωρίς να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ζητάει από τη διοίκηση 120.000 ευρώ για χρήματα που όπως ισχυρίζεται έχει βάλει στην Έρασιτεχνική τα τελευταία 18 χρόνια. Μάλιστα τους αφήνει περιθώριο δέκα ημερών για να επικοινωνήσουν μαζί του ή να του καταβάλλουν το ποσό. Πάντως την αρχή είχε κάνει ο πρώην πρόεδρος Ανδρέας Ανατολιωτάκης ο οποίος έχει στείλει… άπειρα εξώδικα από την ημέρα που αποχώρησε από τον προεδρικό θώκο. Όλα αυτά έχει αναλάβει να τα χειριστεί ο νομικός σύμβουλος Γιάννης Μαύρος.
Από κει και πέρα, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική συνέλευση στις 29 Μαρτίου. Στη Γενική συνέλευση τα μέλη θα κληθούν να ψηφίσουν τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό ο οποίος θα είναι χωρισμένος σε δυο περιόδους. Από το καλοκαίρι και μετά όταν και ανέλαβε η νέα διοίκηση αλλά και το διάστημα που ήταν ακόμα πρόεδρος, ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης.
ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΖΥΚΑ

Πηγή : Δικέφαλος

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Ορκωτοί ελεγκτες στην ΠΑΕ ΑΕΚ

Μπήκαν ορκωτοί στην ΠΑΕ λόγω… ΟΥΕΦΑ
Από την Δευτέρα (09/02) στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκονται ορκωτοί ελεγκτές. Συγκεκριμένα, "ξεψαχνίζουν" τα βιβλία της "κιτρινόμαυρης" εταιρίας από το διάστημα Ιούλιος 2008 έως και Δεκέμβριος 2008. Ωστόσο, όπως τονίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ τους έχει βάλει η ίδια, καθώς απαιτείτε ο σχετικός έλεγχος για να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΟΥΕΦΑ για την αδειοδότηση της Ενωσης αναφορικά με την συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

πηγή : Δικέφαλος

Σχόλιο : Μπορεί να είναι έτσι όπως ισχυρίζεται η ΠΑΕ αλλά μπορεί και οχι. Πολλά ακούγονται για τον Μάϊο εδω και καιρό. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να βγεί καμιά ενδιαφέρουσα είδηση.

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Το τέλμα παραμένει στην ΑΕΚ


Στο τέλμα συνεχίζει να βρίσκεται η ΑΕΚ. Στο τέλμα όπου δημιούργησαν οι "σωτήρες" μεν αμέτοχοι δε διοικούντες και μη. Ένας βάτραχος που προσπαθεί να γίνει πρίγκιπας, μια "ομάδα" που προσπαθεί να γίνει Ομάδα και ένας κόσμος απογοητευμένος και προδομένος αλλά και κουρασμένος. Τα επικοινωνιακά τρυκ για το γήπεδο έχουν εκλείψει και αυτά και ένα προπονητικό που θα νοικιαστεί από ότι γράφεται με ένα μεγάλο μεν αλλά όμως συμβολικό τίμημα δε όπως αρέσκονται να λένε κάποιοι από τους αμέτοχους. Το μόνο που έχει απομείνει στον κόσμο της ομάδας είναι η ελπίδα ότι μέχρι τον Μάιο οι εξελίξεις θα αποβάλλουν τους δημιουργούς νέων χρεών (που δεν τα καλύπτουν κιόλας !!! ) και επικίνδυνους πλέον αμέτοχους.